0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
2023-06-06 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-06-02 klockan 04:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Spikpistoler & dyckertpistoler


16 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Dyckertpistol EINHELL TC-PN 50
Einhell
(15)
614,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
16 av 16 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Spikpistoler & dyckertpistoler"

Köp spikpistol & dyckertpistol i HORNBACHs webbshop

Det spelar ingen roll om du är en glad hemmafixare eller ett proffs, vissa verktyg klarar man sig inte utan! Är det dags för ett större projekt eller renovering? Med en spikpistol effektivisera du och förenkla ditt projekt – säg hejdå till blåa tumnaglar!

Det finns olika typer av spikpistoler - vilken du ska köpa beror på vad du ska använda den till och vilket material du arbetar med. En spikpistol med tryckluft skjuter in bandade spikar och används för träarbete som t.ex. panel, lister, innetak och foderarbete. Fördelen med en tryckluftsdriven spikpistol är att spiken skjuts in i höghastighet och därmed spricker träet mycket sällan - tillskillnad från när man använder en hammare! Spikpistolen är också smidig att komma åt med i trånga vrår och i svåra vinklar.

Vilken spikpistol är bäst

Med en spikpistol, eller dyckertpistol som den också kallas på grund av att spikarna som används ofta kallas dyckert, blir man snabbare än någonsin! Det finns olika lägen hos en spikpistol, enkelskottsavfyrning eller serieskottsavfyrning. En enkelskottsavfyrning är att föredra när du skall göra ett arbete som kräver lite prestation och fokus. Denna dyckertpistol avger en spik i taget. En serieskottsavfyrning är att föredra när det kommer till ett större arbete, då det skall gå fort. Därför kan man ibland höra uttrycket pappspikpistol. Att spika papp är inget man gärna gör med en traditionell hammare.

Är en elektrisk spikpistol med batteri bra eller ska man välja en tryckluftsdriven spikpistol?

Beroende på i vilket avseende du ska använda spikpistolen, är detta förmodligen det som avgör vilken dyckertpistol som passar dig. Det är även det som skiljer en spikpistol för en hemmafixare och en Dewalt spikpistol eller Hikoki spikpistol som lämpar sig mer för ett proffs. Fördelen med en tryckluftsdriven spikpistol är att eftersom den inte är utrustad med ett laddningsbart batteri, väger den vanligtvis mindre och kan därmed upplevas som smidigare att använda. Fördelen med att välja en elektrisk spikpistol är att du kan börja arbeta direkt utan att behöva ordna med kompressor och slangar. Inom båda kategorier av spikpistoler så är vanligtvis de dyrare varianterna utrustade med en rad olika säkerhetsåtgärder och förmåner som optimerar användarvänligheten.

Varför ska man ha en spikpistol? Din ergonomi när du arbetar blir bättre, du genomgår färre driftstopp och jobbet går mycket fortare. Finns det reservdelar att få tag på så blir livslängden på din spikpistol mycket lång. Kommer du använda din pappspikpistol mycket och ofta så kommer en större investering att med tiden betala tillbaka sig!

Vilken spikpistol passar dig?

En spikpistol är ett verktyg som används för att skjuta in bandad spik, dyckert, klammer beslag, takspik, spik, ankarspik m.m. i trä eller andra material. Genom att använda detta verktyg går arbetet både fortare och lättare. En spikpistol kan drivas på flera olika sätt, hur du ska använda den och hur dina möjligheter ser ut bestämmer vilken sorts maskin du ska köpa. Spikpistol som drivs av lufttryck, batteridriven spikpistol, gas eller kolsyra är några varianter som du kan välja bland. Behöver du en kraftig maskin eller en liten spikpistol, ska den vara lätt och är du beroende av att kunna ladda den med mycket spik åt gången? Det är en del frågor du måste kunna besvara innan du beger dig ut för att köpa spikpistol.

Köp din nya spikpistol på nätet och få mer tid till projektet

HORNBACH har spikpistoler för både husägare och proffs, från väletablerade varumärken som Dewalt, Hikoki, Basso med flera. Spara tid och pengar genom att köpa din spikpistol på nätet – och få den levererad direkt till dig! Vårt löfte till dig: Hos HORNBACH finns alltid spikpistoler till lågt pris. Du har väl inte missat vår lågprisgaranti? Hittar du samma produkt till ett lägre pris hos någon av våra konkurrenter så matchar vi detta, och ger dig dessutom ytterligare hittelön på detta!

upp