Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 08:12. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Halkbekämpning


11 resultat
Gatusalt SP 25kg
(1)
89,00 kr * / st
Vid köp av 40 st :
79,90 kr * / st
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Halkfritt RÖLUNDA 15kg
59,90 kr * / st
(3,99 kr * / kg)
Köp på webbenReservera & hämta
Tösalt SP 10kg
64,90 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Sandbehållare PAUL CRAEMER 210L
Paul Craemer
(2)
1595,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Ströspade FREUND grön
FREUND
(7)
109,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Tösalt SP 6kg hink
84,90 kr * / st
(14,15 kr * / kg)
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Sandbehållare PAUL CRAEMER 400L
Paul Craemer
(7)
2595,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Tösalt Isfritt Easy 3,2kg 4L kalciumklorid
(2)
149,00 kr * / st
(46,56 kr * / kg)
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Ströspade grön
for_q
(2)
64,90 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Halksand FINJA 25 kg, 42 st / pall
Vid köp av 36 st :
75,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Halkbekämpning"

Köp vägsalt & tösalt på HORNBACH.se

Visst är det vackert när snön faller till marken? Men med växlande temperaturer bildas lätt is, och vi vet ju alla hur snabbt marken kan bli alldeles glashal. På nolltid kan din uppfart förvandlas till en isbana. Var förberedd när snön och temperaturen ute faller och köp vägsalt, tösalt och övrigt material för snöröjning och halkbekämpning hos HORNBACH! Både på webben och i våra varuhus finner du ett stort utbud av vägsalt, effektsalt, tösalt, halksand och stenflis för halkbekämpning.

Vägsalt & tösalt

Vägsalt som halkbekämpning

Vägsalt används främst som ett halkbekämpningsmedel vid vinterväderlag, men kan också hjälpa till att förhindra dammutveckling på grusvägar, då vägsalt är dammbindande. Vägsalt smälter aktivt bort snö och is på vägar, gångbanor, uppfarter och trottoarer samt förlänger effekten av sandning. Gatussalt har bäst effekt när den används proaktivt, alltså i förberedande syfte exempelvis när vädret växlar mellan regn och minusgrader.

Salt är inte särskilt effektivt på snö, men fungerar desto bättre på is. Allra bäst effekt har det om marken saltas innan vattnet fryser till is. Saltet gör det också lättare att skotta eftersom snön inte fryser eller klibbar på skyffeln lika enkelt. OBS! Salta endast där du eller andra troligen kommer vistas, för att värna om både miljön, djurens tassar och din plånbok.

Tänk också på att vägsalt bör undvikas på betongplattor och kalkstensplattor som lätt kan skadas av saltet. Då passar sand eller stenflis bättre. Dessa halkbekämpningsmedel passar även bättre på snö som redan fallit. För snabbare och mer ergonomisk spridning av halksand eller effektsalt är en sandspridare ett bra alternativ. En spridarvagn eller handspridare är ett lättmanövrerat redskap som sprider materialet jämt på underlaget, ett perfekt hjälpmedel för att hantera isiga och hala vägar under växlande väderförhållanden för att få dessa halkfria.

Handla halkbekämpning smidigt på webben

Var förberedd och köp utrustning för halkbekämpning i god tid innan temperaturen och snön faller! På HORNBACH har vi ett brett utbud av vägsalt, tösalt, effektsalt för en effektiv halkbekämpning och snöröjning. Glöm heller inte sandspridaren, som hjälper dig att sprida din halkbekämpning jämnt. Du kan beställa dina produkter på webben eller reservera dem på nätet och senare hämta upp dem i ditt HORNBACH-varuhus! Tack vare vår lågprisgaranti köper du garanterat vägsalt i storsäck eller tösalt i 25 kr säckar till ett längre pris än hos våra konkurrenter!

upp