0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 03:18. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Dynboxar trä


resultat

Förlåt! Inga produkter är tillgängliga för tillfället.

Köp dynbox i trä på HORNBACH.se

En dynbox teak blir vackrare med åren – om du tar hand om träet på rätt sätt! Obehandlad teak blir vackert silvergrå om den är placerad utomhus utan skydd, men träet blir tyvärr lättare utsatt för fläckar och mögelangrepp. För att undvika uppkomsten av svartmögel och fläckar behöver en dynbox i teak en lättare tvätt med vatten och grönsåpa då och då. En behandlad dynbox i trä håller sig bättre ifrån envisa fläckar, men det är viktigt att teaken oljas in årligen med exempelvis teakolja för att hålla en lång livslängd. För att behålla den gyllenbruna färgen rekommenderar vi dig att olja in teaken minst en gång per år, gärna två!

Handla dynbox i trä på webben

På HORNBACH.se kan du vara säker på att hitta en dynbox som uppfyller dina behov ocg blir ett perfekt tillskott hemma hos dig. Beställ direkt på weben eller besök ditt narmaste HORNBACH-varuhus och hämta hem din dynbox i trä direkt.

Är du osäker på om det är en dynbox i trä som du vill ha? Ta då en titt i vårt övriga sortimant av dynboxar och låt dig inspireras av vårt breda sortiment.

upp