0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 10:45. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Solstolar & solsängar


16 resultat
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
16 av 16 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Solstolar & solsängar"

Populärt sortiment inom kategorin "Solstolar & solsängar"

Köp solstolar, däckstolar & solsängar på HORNBACH.se

Vill du njuta lite extra och ta till vara på de soltimmar som ges under den svenska sommaren, då ska du göra det från en solsäng. I en solsäng eller solstol är det enkelt att koppla av och bara njuta, du kommer garanterat glömma bort stressen från både jobb och vardagsbestyr. På HORNBACH hittar du många varianter av däckstol och solbädd, så du kan skapa dig en egen relaxhörna i trädgården. Söker du solstol till balkong, då hittar du mindre varianter av solstol i vårt breda sortiment. Oavsett om du söker en underhållsfri solsäng konstrotting, solstol som gungar, solsäng med justerbart ryggstöd eller en solstol vippstol hittar du den hos oss! Köp solsäng och solstol från etablerade varumärken som Hillerstorp och Garden Place på HORNBACH – alltid till ett lågt pris!

Köp solsäng som är underhållsfri

Det är lyxigt att kunna lägga sig i en solsäng eller solbädd för att sola, istället för att behöva ligga på en handduk på marken. Marken där du vill sola kan dessutom vara både hård och ojämn att ligga på. Men har du en solsäng eller däckstol att luta dig tillbaka i, kan du vara säker på att du får ligga bekvämt. Köper du dessutom en solsäng som är utrustad med hjul så kan du enkelt förflytta dig efter solen.

En solsäng eller solstol kommer i olika material och utseenden, solsäng i trä, en solstol plast eller varför inte en underhållsfri solsäng konstrotting. Konstrotting, aluminium, plast, trä eller textil är material som ofta används vid tillverkning av en solsäng. Alla material har sina fördelar. Plast för att det är underhållsfritt och lätt, en solstol stapelbar kan vara av plast. En solsäng i aluminium är stilren och rostar inte, så länge stolens yta inte skadas. En däckstol i trä är rustik och håller en lång livslängd, förutsatt att du vårdar trät. Ett modernt och underhållsfritt alternativ som just nu är det mest populära är ändå en solstol konstrotting eller en solsäng konstrotting. Här får du en solstol som viktmässigt är lätt, den är underhållsfri, väderbeständig och ser snygg ut.

Många egenskaper hos en solsäng

Kanske sommarens viktigaste möbel, om du köper solsäng med rätt förutsättningar. Som vi nämnde tidigare kan en solbädd vara utrustad med hjul, så att du enkelt ska kunna flytta runt din solsäng obehindrat. De flesta solsängar har också ett ryggstöd som är justerbart, för att du ska få bättre komfort. Det är betydligt lättare att äta i din solsäng om ryggstödet är uppe, och du kan ha en sittande position. Många solstolar gungar, så kallat vippstolar. En solstol vippstol kan du sätta i två olika lägen: antingen lutar du dig tillbaka och stolen får en liggande ställning eller så lutar du dig framåt, och du kommer då i en sittande ställning. Det som också skiljer mellan olika modeller är armstöd och eventuellt ett inbyggt avlastningsbord, praktiskt för den kylda drycken.

En annan valmöjlighet du har är färgen. Vill du köpa solstol trä så har denna antingen en brun träyta eller så kan du måla den i vilken kulör du vill, för att solsängen ska passa in i ditt övriga möblemang. En vit solsäng plast är stilren, men kan med tiden bli missfärgad. En svart modern solstol är uttrycksfull, men kan med tiden blekna av solens starka strålar. Så med detta sagt så är det viktigt att skydda sin solstol, oavsett material, med ett möbelöverdrag när den inte används.

Dyna till solsäng och solstol

För att ytterligare höja komforten på din solsäng eller solstol kan du lägga en dyna på din solbädd. Med en mjuk dyna i din solsäng konstrotting kan du vara säker på att ligga skönt och du slipper vakna upp från din tupplur med ett rutmönster över kinden. Du undviker också att bränna dig på det varma materialet när du lägger dig ner i en solsäng som har stått länge i solen.

Köp din solsäng på webben

Vad vore en semester utan en solstol att sjunka ner i tillsammans med en bra bok, eller att sträcka ut i och njuta av sommaren i en solsäng? På HORNBACH du köpa solsäng som både är estetiskt tilltalande och ergonomiskt utformade, för att du ska få en njutningsfull stund. Köp solstol på HORNBACH.se så slipper du själv att ombesörja frakten av de stora kartonger som behövs för att frakta solsängar. Vi lovar snabba leveranser och låga priser för solstolar och solsängar från kända varumärken som Hillerstorp.

upp