Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 12:31. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kattburar & transportbur katt


8 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
8 av 8 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kattburar & transportbur katt"

Kattburar & transportbur för katt hos HORNBACH

Ibland behöver man ta med sig sin katt i bilen till exempel vid veterinärbesök. För att transportera din katt säkert behöver du en transportbur. Det är skönt för katten att ha en liten fristad bland stora folkmassor. Ska du ta med dig din katt på campingsemstern? Då finns det även resekattlådor som är enkla att ta med sig! I HORNBACHs breda sortiment hittar du transportburar för katt och reseväskor för katt - alltid till ett lågt pris!

Resa säkert med en kattbur

Det finns lite olika alternativ när du ska resa med katt. Det är viktigt att transportburen är praktisk men också att den skyddar din katt. Det finns både reseburar och transportväskor till katten. Transbortburar i plast har oftast ett handtag så att du enkelt kan bära den. Transportväskor har oftast även axelband så du kan hänga den på axeln men också två handtag som du kan bära i. Det är viktigt att det är en rymlig och stor kattbur så att katten får ordentligt med plats och kan vända sig om i kattburen. Många katter gillar inte stora folkmassor och blir lätt stressade. Men det är bra att transportburen till din katt har hål så katten också kan se ut.

Få din katt att tycka om transportburen

Att åka bil med katt kanske inte låter så märkvärdigt men vissa katter tycker inte alls om det och sitter och jamar hela vägen. Det bästa är att vänja sin katt vid kattburen väldigt tidigt. Ställ ner kattburen i ett rum som katten ofta är i så den kan gå och lukta på den lite grann och därmed vänja sig vid kattburen. Du kan sedan börja lägga något gott kattgodis i transportburen så att katten vågar sig in.
När det är dags att åka ut och resa med katten kan det vara bra att lägga mysiga filtar som man haft hemma inne i buren. Detta får katten att slappna av lite grann då katten är omringad av dofter den känner igen.

Köp kattburar och transportbur katt online

Det är viktigt att transportera din katt säkert och på ett sätt som gör att katten känner sig trygg. Börja vänja din katt tidigt vid att åka i sin kattbur så det är enkelt och lätt vid eventuell biltur! Beställa en transportbur till din katt online hos HORNBACH – alltid till ett lågt pris!

upp