0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-01 klockan 00:16. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kattlucka


12 resultat
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Magnet CAT MATE 2st
CAT MATE
179,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp kattlucka och kattdörr på HORNBACH.se

Om du är kattägare så vet du att katten är ett nattdjur och är som mest aktiv under natten, när vi andra vill sova. När du väl har släckt lamporna och ska somna in, ja då vill katten gå ut, och så kommer det att hålla på. Vill du slippa att springa upp flera gånger under natten för att katten jamar och vill ut så kan du enkelt lösa detta genom att köpa en kattlucka. En kattlucka är en kattdörr som du fäster på din egna dörr, och katten kan då komma och gå som den vill. Genom detta så behöver du inte oroa dig för att du inte finns där när katten vill komma in eller gå ut. I HORNBACHs sortiment av kattluckor hittar du garanterat en kattdörr som passar din katt och uppfyller samtidigt dina behov. Du hittar smarta kattluckor, kattlucka med chip och isolerade kattluckor.

Är kattlucka bra?

Som du vet så är katten ett mycket självständigt djur och det är svårt att bestämma över dess vanor. Det ligger i kattens natur att vara ute under natten och söka upp äventyr och fånga möss. Som namnet skvallrar om så är en kattlucka en egen ytterdörr för din katt. Genom att skaffa en kattlucka så kan din katt komma och gå som den vill, och du behöver aldrig oroa dig för att inte vara hemma när katten kommer hem. Men en kattlucka för inte enbart gott med sig. Snart kommer även andra katter inse att det finns en ytterdörr in till ett varmt hem med mat. Förutom andra katter så kan det även komma in andra djur genom kattluckan, men även vinden och kylan tränger sig på under vinterhalvåret, samtidigt som värmen släpps ut. Men lugn bara, idag finns det smarta kattluckor, kattluckor chip eller med magnet som bara släpper in tillåtna katter. Många varianter av kattluckor är isolerade och låsbara.

Kattluckor & kattdörrar

Vilken kattlucka är bäst?

Det finns en uppsjö olika kattdörrar på marknaden, så vilken kattlucka som är bäst för dig är väldigt individuellt. Den enklaste modellen av kattlucka är den där katten endast trycker till luckan med nosen för att den ska öppnas. Bor du i ett lugnt område där det inte finns så många andra katter som vill tränga sig på så kan denna variant passa utmärkt. Sen finns det de varianter då kattluckan är utrustad med olika låsfunktioner: olåst, låst, passera in eller passera ut.

Praktiskt då du själv kan bestämma om katten alltid kan gå ut men kanske inte komma in. Eller också om du inte vill att den ska kunna använda kattdörren alls.

Sen finns det de modeller där katten måste vara utrustad med en magnetnyckel i sitt halsband för att luckan ska öppnas. En annan variant är en IR-läsare, det vill säga en infraröd nyckel som sitter i katthalsbandet. En tredje variant är ID-bricka. Förutom att styra kattluckan så kan ID-brickan innehålla information om din katt, som skulle kunna hjälpa den hem om den skulle springa vilse. Dock så kan ett halsband försvinna och med det så även nyckeln till kattdörren, därför är ett annat alternativ chip. Ett chip i nacken kommer katten inte att förlägga, och kattluckan läser av microchipet innan dörren öppnas för djuret.

Handla kattlucka med chip online

En kattlucka är ytterligare en dörr in till din bostad, därför ställs det höga krav även på denna! Funktioner som flervägslås, att den stoppar kyla och vind, magnetlås, långsam stängning och en enkel installation är exempel på krav vi kan ha. Är din kattlucka inte isolerad så kan mycket värme gå förlorad denna vägen och samtidigt kyla komma in. På HORNBACH.se köper du tysta och hållbara kattluckor som kräver en enkel installation. Beställ din kattlucka direkt på webben – alltid till ett lågt pris!

upp