0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 02:28. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kattnät


4 resultat
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kattnät"

Populärt sortiment inom kategorin "Kattnät"

Köp kattnät för balkongen på HORNBACH.se

Det finns mängder av tillbehör till din katt som både underlättar din vardag som ägare men också för din katt. Om du vill att din katt ska kunna vistas på balkongen eller om du vill kunna ha dörren öppen på sommaren utan att katten smiter, är ett kattnät något för dig. Ett kattnät är en säkerhet för din katt, men också lag på i vissa fall. På HORNBACH kan du köpa nät till din balkong som garanterat kommer att hålla din katt på insidan.

Kattnät till balkong

Enligt djurskyddslagen måste man ha ett kattnät på en balkong som är 5 meter ovanför marken om katten ska vistas där ensam. Men tänk på att ha uppsikt över din katt när den är på balkongen även om du har ett balkongnät. Många vill dock använda balkongnät även om balkongen inte är så pass högt upp, både för att skydda katten men också för att den inte ska rymma. Du kan också använda ett kattnät till din dörr för att undvika att katten rymmer. Under sommaren är det skönt att kunna ha ytterdörren öppen men man vill inte riskera att någonting händer. Sätt upp ett kattnät och känn dig säker i att din katt inte kan rymma. Det finns kattnät i olika färger, så som svart, grönt eller transparent. Transparenta kattnät kan kännas skönare för dig då de inte syns lika mycket. Dock finns det en risk att din katt eller fåglar inte ser kattnätet, häng gärna upp någon slags dekorations i nätet så det syns bättre. Om du bor i en hyreslägenhet kan det vara bra att du frågar din hyresvärd innan du sätter upp ett kattnät.

Köp kattnät hos HORNBACH

I vårt sortiment finner du balkongnät, säkerhetsnät för din balkong som tillåter katten att på ett tryggt sätt vistas på balkongen. Kattnät köper du i olika storlekar – alltid till ett lågt pris.

upp