Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 09:22. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kattmynta


2 resultat
Kattmynta VITAKRAFT Catnip spray 50ml
Vitakraft
39,00 kr * / st
(780,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Kattmynta VITAKRAFT Catnip box 20g
Vitakraft
28,00 kr * / st
(1400,00 kr * / kg)
Köp på webbenReservera & hämta
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kattmynta"

Köp kattmynta online

Det finns mängder av tillbehör till din katt som både underlättar din vardag som ägare men också för din katt. Kattmynta är roligt för både dig som ägare och för din katt. Kattmynta är en ört som får vissa katter att bli helt galna om dem luktar på det! På HORNBACH kan du köpa kattmynta som spray, färsk eller i leksaker.

Vad är kattmynta och vad kan man använda det till?

Kattmynta är en ört som har lite olika påverkan på katter och höjer kattens sinnesstämning. När katten andas in doften av kattmynta kan vissa katter uppleva extas medan andra blir lugna, men de finns katter som inte bryr sig alls om kattmynta. Effekten av kattmyntan brukar hålla i sig i omkring en kvart sedan kan det ta ett par timmar innan katten blir intresserad av kattmyntan igen. Kattmynta kommer i olika former och finns både färsk och torkad. Torkad kattmynta används ofta i kattleksaker. Det finns även kattmynta i spray och olja.

Det finns flera sätt på hur du kan använda dig av kattmynta, men börja med att se hur just din katt reagerar och använd sedan kattmyntan utefter det. Om kattmynta har en lugnande effekt på din katt kan du använda kattmyntan om din katt är upp i varv. Till exempel om din katt inte gillar att åka bil kan du lägga lite kattmynta i en leksak i transportburen. Har du svårt att aktivera din katt men den gillar kattmynta? Lägg lite i en leksak så kommer det gå undan! Kattägare vet att ibland är fåtöljen eller bordet roligare att klösa på en katträdet. Använd lite kattmynta och spreja på klösbrädan så blir den mer intressant.

Köp kattmynta hos HORNBACH

Hur reagerar din katt på kattmynta? Blir den helt lugn och vill lägga sig i sin kattsäng eller blir den helt i extas och vill ut på balkongen och härja? Hos HORNBACH hittar du alla tillbehör du behöver till din katt och kattmynta från kända varumärken som Dogamn och Karlie – alltid till ett lågt pris.

upp