Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 08:24. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kattlådor & kattoaletter


15 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Kattoalettfilter CATIT AiRSiFT Dual Action Pad 2-pack
Catit
79,00 kr * / Paket
(39,50 kr * / st)
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Kolfilter SAVIC till Nestor
SAVIC
49,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
15 av 15 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kattlådor & kattoaletter"

Köp kattlåda och kattoalett på HORNBACH.se

Har en ny familjemedlem flyttat in? Om din katt trivs i sin kattlåda är den mer villig att göra behoven där än på fel ställe. Kattägare vet att katter har stor vilja och går inte med på vad som helst. Oavsett om din katt föredrar ett kattlådehus, det vill säga en kattlåda med tak, en stor kattlåda eller en liten kattlåda så finner du den hos oss! Tänk på att ha minst en kattlåda per katt hemma så att katterna kan ha sitt eget revir. På HORNBACH kan du hitta en kattlåda som just din katt kommer trivas i. Det är också viktigt att kattoaletten inte står i vägen eller att du får kattsand över hela golvet, men idag finns det kattlådor för hörn och praktiska kattlådor med hög kant.

Vilken kattlåda ska jag välja?

Det finns ett hav av olika kattlådor och kattoaletter som underlättar både för ägare och katt. Självrengörande kattlåda är ett exempel på en smart kattlåda som kan underlätta för dig som ägare. Viktigt när du väljer kattlåda är att inte välja en som är för liten. Det är bättre att redan från början välja en stor kattlåda. Kattlådan ska vara tillräckligt stor för att katten ska kunna vända sig om i lådan.

Skapa en privat plats med en kattlåda med tak

En kattlåda med lock kan vara bra då din katt kan känna att den är i fred när den gör sina behov. Däremot är inte en kattlåda med tak alltid det bästa lösningen. Vissa katter föredrar en kattlåda utan tak men kanske att den står lite dold och inte öppet i rummet, kanske en kattlåda för hörn kan passa? När du ska träna din kattunge att bli rumsren är det fördelaktigt att välja en öppen kattlåda med låga kanter istället för en kattlåda med höga kanter. Däremot när den blir äldre är en kattoalett med höga kanter att rekommendera så att inte kattsand eller kattströ sprids ut över hela golvet.

Köp kattlådor och kattoalettet på HORNBACH

Vilken kattlåda föredrar din katt och vilken kattlåda föredrar du? Det finns snygga kattlådor så den kan matcha din inredning, självrengörande kattlådor så du inte behöver rengöra lika ofta, stora kattoaletter, med och utan tak, med höga kanter och låga kanter. Till och med speciella resekattlådor som tar minimalt med plats när ni är på resande fot. Välj och vraka bland HORNBACHs sortiment av kattlådor och kattoaletter – alltid till ett lågt pris!

Är du nybliven kattägare? Se mer vad vi har i vårt sortiment för katt, för att se till att din katt har allt den behöver för att trivas med dig. Missa inte heller vår artikel ` Att tänka på innan du skaffar katt som husdjur´ för att lära dig mer om katter och få lite tips innan du får hem din nya bästa vän.

upp