0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 15:21. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

FloraSelf® – naturlig trädgårdsskötsel

FloraSelf® – naturlig trädgårdsskötsel

Kvalité är roten till vårt varumärke! Grundidén med vårt varumärke är att vi vill ge vänner i trädgården tryggheten att arbeta med produkter som är tillverkade av naturliga ingredienser och under kontrollerade produktionsprocesser. För 30 år sedan hade varumärket FloraSelf® sina första fina rötter i trädgårdsindustrin. Sedan dess har produkterna gjort världen lite grönare år efter år!

FloraSelf® firar 30 år!

För 30 år sedan…

…såldes den första produkten från FloraSelf® hos HORNBACH. På den tiden fanns det bara några få produkter i varuhuset. Sedan dess har det hänt en hel del. Idag kan du köpa ett stort urval av produkter från FloraSelf®, FloraSelf®Select, FloraSelf®Nature och FloraSelf®Bio på webben och i ditt varuhus. Fördelen för dig: Du får alltid den kvalité du behöver utan att behöva leta länge.

Odla på naturens villkor

Noggrant utarbetade recept för gödsel och frön – det får ditt hem att blomstra med FloraSelf®. Det omfattande produktsortimentet ger dig ett stort urval så att dina idéer kan få fritt utlopp. Och detta redan sedan 30 år tillbaka, exklusivt hos HORNBACH.

FloraSelf 30 år

Med framåtblick och handlingskraft

Hållbarhet betyder att ta ansvar. Lika mångfacetterade som möjligheterna, är också de åtgärder som därigenom går att vidta. Dessa tre exempel är bara ett utdrag av dem:

 • Av respekt för miljön började HORNBACH redan för över 20 år sedan att endast köpa in FSC®-certifierat tropiskt timmer eller trä från hållbart europeiskt skogsbruk.
 • Samarbetet med lokala lantbrukare är en viktig hörnsten för HORNBACH. Det betyder inte bara korta transportsträckor för varorna, utan också nära och mångåriga affärsrelationer.
 • Sedan 2015 säljer HORNBACH inte längre några växtskyddsmedel som har kategoriserats som skadliga för bin.

Dafuer steht Floraself

FloraSelf® står för:

 • Tillväxtgaranti för växter (för härdiga växter).
 • Kontinuerlig testad kvalité (produktion enligt EU:s ekoförordning).
 • Högkvalitativa och hållbart producerade produkter.

FloraSelf® – kvalité för din trädgård

FloraSelf

FloraSelf® – varumärket

Hos FloraSelf® hittar du stor mångfald. Oavsett om det gäller inomhus eller utomhus så hittar du ett stort urval av produkter för din trädgård, balkong eller fönsterbräda.

Floraself Nature

FloraSelf®Nature – Hållbara råvaror.

Gödsel från råvaror som växer upp på nytt gör din naturliga trädgårdsskötsel komplett. FloraSelf®Nature utgör den perfekta basen för att odla dina ekologiska grönsaker, frukter och kryddväxter.

Floraself Bio

FloraSelf®Bio – Eftersom ekologiskt smakar bra.

Hos FloraSelf®Bio hittar du ekologiska frön, kryddor, frukt- och grönsaksplantor av högsta kvalité. Den oberoende eko-certifieringen (DE-ÖKO-007) säkerställer en odling utan kemiska växtskyddsmedel, syntetisk gödsel och ogräsmedel.

Floraself Select

FloraSelf®Select – Proffskvalité för ambitiösa fritidsodlare.

Högkvalitativa ingredienser och råvaror är vad som utmärker alla produkter från FloraSelf®Select. Du hittar rätt utrustning för ett krävande trädgårdsarbete hos FloraSelf®Select.

Gödselmedel

Hur frodig och vacker en växt är beror till stor del på tillgång till näringsämnen. Med FloraSelf® gödselmedel ger du varje växt en balanserad kombination av olika näringsämnen för en sund tillväxt.

FloraSelf® gödselmedel:

 • Förser växter med viktiga näringsämnen.
 • Säkerställer en kraftig och hälsosam växttillväxt.
 • Innehåller en mängd nödvändiga spårelement och enzymer.
 • Ökar växtens resistens mot sjukdomar.
 • Är grunden för en rik skörd och lång blomning.
 • Gör frukt, grönsaker och örter särskilt goda.
 • Är ofarliga för människor och husdjur.

 Floraself gödsel
Visa produkter +

Fröer

Förutom rätt väderförhållanden och rätt tid för att så, avgör frönas kvalité om de groddar ut och växer till något fantastiskt!

FloraSelf® fröer:

 • Kommer uteslutande från kvalitetsgrödor.
 • Kännetecknas av den bästa grobarhetskapaciteten.
 • Är resistenta mot sjukdomar och angrepp.
 • Garanteras att avlas utan användning av genteknik.
 • Resulterar i frukt- och grönsaksgrödor med en naturligt intensiv smak och lång hållbarhet.
 • Erbjuder en mängd produkter, som förutom frukt och grönsaker också innehåller färgkoordinerade blomblandningar för harmonisk en trädgårdsdesign.

 FloraSelf Frön
Visa produkter +
upp