Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-02 klockan 02:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

TENNEKER – grillnöje för alla

TENNEKER – grillnöje för alla

TENNEKER är grillmästarens bästa vän! En kombination av tradition och pålitlig teknik – allt för att du ska kunna njuta av grillningen till 100%. Produkter av hög kvalité, till rätt pris och med tio års garanti gör TENNEKER till en trofast vän under hela grillsäsongen. Oavsett om ditt hjärta klappar för den flammande glöden på kolgrillen, eller för en mer mångsidig gasolgrill – med TENNEKER hittar du grillen för just dina behov!

Varför ska jag köpa en grill från Tenneker?

TENNEKER genomsyras av sydstaternas traditionella livsstil och kombinerar genuina seder och bruk med gourmetmat – allt för att du ska kunna njuta av grillningen till 100%. Produkter av hög kvalité, till ett lågt pris, och med 10 års garanti gör TENNEKER till en trofast vän under grillsäsongen. Oavsett vilken typ av grillare du är, hittar du allt från kolgrillar, gasolgrillar, stekhällar till träkolsugnar samt mängder av grillredskap och tillbehör av hög kvalité. Allt detta till ett oslagbart pris när du väljer Tenneker!

Detta får du med en grill från Tenneker:

 • 10 års garanti*.
 • Kvalité- och säkerhetskontrollerade produkter.
 • Högkvalitativt producerade produkter.

*Läs mer om 10 års-garantin för grillar från Tenneker >>

TENNEKER HALO

Kolgrillar från TENNEKER

TENNEKER kolgrill

Glödande kol – det traditionella sättet att grilla på, och en favorit hos de flesta grillfansen. Att grilla med kol är verkligen en upplevelse och dessutom väldigt flexibelt.

 • TENNEKER kolgrill kan monteras var som helst – på kort tid.
 • Det starka grillgallret i stål gör kolgrillarna oslagbara när det gäller hållbarhet.

Gasolgrillar från TENNEKER

För de som finner glädjen i en bekväm grillupplevelse är gasolgrillar perfekt. De är omedelbart klara för användning, och erbjuder ett brett utbud av tillagningsalternativ. Kött, fisk, wokrätter och paella är bara exempel på rätter som enkelt tillagas på en gasolgrill.

En praktisk temperaturdisplay, extra sidobrännare och värmande galler gör TENNEKERs gasolgrillar perfekt för stora grupper. Anslut gasolflaskan, värm upp den och grilla omedelbart. Det kan inte bli lättare.

TENNEKER gasolgrill

TENNEKER Carbon

Den senaste serien gasolgrillar från TENNEKER bygger på en enkel och tidlös design – utan att tumma på kvalitén. Säkerhet garanteras av de högkvalitativa materialen. Serien Carbon har mycket att erbjuda, och som imponerar på de mest inbitna grillfansen!

TENNEKER Carbon

Upptäck fördelarna med TENNEKER Carbon-grillarna

Tenneker Carbon

Genomtänkt design

 • Grillarna är utrustade med en sidobrännare som gör att såser och dylikt kan förberedas och hållas varma samtidigt som grillen går.
 • Kryddor och grillredskap är lättillgängliga i det praktiska förvaringsfacket eller hängandes på de integrerade krokarna.

TENNEKER Carbon

Innovativt grillgaller

 • Det innovativa grillgallret erbjuder en mängd olika lösningar, så att du kan tillaga alla olika typer av rätter på grillen. Pizza, wokrätter, paella och mycket mer.

TENNEKER Carbon

Enkel och tidlös design

 • Med sin enkla och tidlösa design passar Carbon-grillarna vart som helst – på terassen, i trädgården eller på balkongen.
 • Tack vare den matta ytan syns inte smuts och fett lika tydligt, och det är lätt att tvätta bort.

TENNEKER Carbon

Rostfria brännare och termometrar

 • De rostfria brännarna är steglöst justerbara.
 • Med termometern inbyggd i locket kan den aktuella temperaturen läsas direkt – perfekt för direkt och indirekt grillning.

TENNEKER HALO – ta din grillning till en ny nivå

TENNEKER HALO

TENNEKER erbjuder en ny generation gasolgrillar. Serien "Halo" kommer med en ny, attraktiv och stark design. Med sina innovativa funktioner lovar vi att grillningen med en HALO blir ett sant nöje. Grillserien består av tre nya gasolgrillar: tre, fyra och fem brännare, var och en med sidobrännare, samt möjlighet för inbyggnad i utekök.

Designen är elegant och sticker ut från mängden med sitt mattsvarta utseende och lock i glas. Det finns också ett omfattande grillgallersystem för olika tillbehör och grillmetoder: wokinsats, pizzasten, stekplatta och grillgaller för olika grillupplevelser. De praktiska utrymmena på grillen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för grillredskap av alla slag. En annan höjdpunkt är LED-lamporna – de ger HALO-grillarna en unik karaktär.

Upptäck fördelarna med TENNEKER HALO-grillarna

TENNEKER HALO

Designen

 • Det ädla, mattsvarta materialet gör att du och din grill står i centrum vid varje grillfest.
 • Designen är ren, och blir extra tydlig med de LED-upplysta roterande lamporna – vilket ger grillen sitt speciella utseende och blandar harmoni med stilren design.

TENNEKER HALO

Brännarsystemet

 • 10 års garanti på hela brännarsystemet.
 • Råvarornas kontakt med den mycket heta metallen skapar en härlig grillyta med ränder.
 • Brännarsystemet ger råvarorna en krispig skorpa med intensiva, rostade aromer.
 • Flexibelt, expanderbart insatssystem som höjer varje grillupplevelse.

TENNEKER HALO

"Push to open" & praktiska fack

 • Handtagsfria dörrar som öppnas och stängs med ett tryck. Går praktiskt att öppna med knäet om du inte har fria händer.
 • Grillbestick, kryddor, med mera, kan lagras i grillens olika, praktiska utrymmen.

TENNEKER HALO

Power Zone och flavorizer

 • Zon på grillen som snabbt går att höja till mycket hög temperatur, för att exempelvis bryna kött. Vitaminer, köttsaft och aromer bevaras då i köttet.
 • När fett och marinad droppar ner och fångas upp av en flavorizer, ger dessa en underbar grillsmak tillbaka till den mat som ligger på grillgallret.

TENNEKER HALO

Glaslocket

 • Praktiskt glaslock som ger dig möjlighet att se maten du tillagar.
 • Du slipper öppna locket i onödan, vilket annars kan leda till oönskade värmeförluster.
 • På glaslocket har du även en inbyggd termometer – så att du alltid har koll på temperaturen inne i grillen.

TENNEKER HALO

Tillbehören

 • TENNEKER HALO serien erbjuder Center Chef-system.
 • Detta system ger dig ett flexibelt grillgallersystem med en mängd delar såsom grillgaller, pizzasten, stekgryta och en wok-insats. Allt du behöver för en exceptionell grillupplevelse.

TENNEKER-garanti

För att du ska kunna njuta av din grill under en lång tid erbjuder TENNEKER 10 års garanti på sina pellets- och gasolgrillar.

Läs mer om garantin för TENNEKER här >>

tenneker garanti
upp