Det kan inte vara dåligt

Det är inte alltid som allt blir bra i ditt projekt. Ibland blir det snett, krokigt eller kanske lite vingligt. Då får du improvisera. Tänka om. Laga. Förbättra. Eller så låter du det bara vara som det är. För det hör till på nåt sätt. Det visar att det är just ditt projekt. Så vad väntar du på? Skapa saker som är lika unika som du.

Det som är äkta

All den där perfektionen nu för tiden… Vi tycker det är så otroligt tråkigt! Vi älskar det gedigna, oputsade och din vilja. Vi gillar personer som tar språnget och vågar hoppa utan rädsla för att falla. Och om du faller så reser du dig upp med ett leende.

Blod, svett och uthållighet

Om en perfekt lagd parkett gör oss lyckliga? Helt klart! Jublar vi om tavlor hängs i nivå? Absolut. Men våra hjärtan slår lite extra för blod, svett och uthållighet. För passion, lust, knutna nävar och grimaserande ansikten. Men viktigast av allt… den stolta blicken efteråt.

När uppstår den där stolta blicken? När du vet att det är du som genomfört projektet. Du gjorde det själv. Det är en vacker vägg, inklusive en sned kakelplatta. Och den är skapad av dig.

Inte dåligt

Perfekt ofullkomlighet, det är en vacker sak! Precis som stolthet och belåtenhet. Och det är precis vad vi önskar dig! Så även om din kakelplatta är lite sned, du borrar snett eller att ena stolsbenet blev för kort…

Det kan inte vara dåligt. Eftersom du gjort det själv.

Stolt, stolt, stolt

Vi är här för att hjälpa dig med ditt projekt. Vi uppmuntrar dig och ger dig råd när du vill ha det. Men vi ser också till att alla 60 000 produkter ständigt finns i lager. Så att du kan ta itu med ditt projekt själv, perfekt eller imperfekt. Vi är stolta över dig!

Låt oss hjälpa dig