Önskelista 0 Varukorg 0

Inredningstrender höst 2019

Vi vill alltid presentera de senaste inredningstrenderna för dig, och därför driver vi på HORNBACH en aktiv trendforskning inom områdena heminredning, trendartiklar, färgnyanser och trädgårdstrender. Med mycket känsla för nya influenser och morgondagens trender, är trendteamet på HORNBACH outtröttligt i spåren efter den senaste utvecklingen.

Alla inredningsdetaljer och naturligtvis också det byggmaterial och verktyg som du behöver för att fixa stilen hittar du i ditt HORNBACH-varuhus.

HORNBACHs mission: målgruppsinriktade färgkoncept och designer för ditt hem!

Inredningstrend Wonderful Home

Wonderful Home

En blandning av mysig elegans och pondus. Ljust och mörkt skapar spännande, uttrycksfulla och självsäkra rum. De djupa och lugnande färgtonerna bidrar till balansen. De omsorgsfullt placerade ljuskällorna ger ljus bland de djupa färgerna.

Här kommer du till inredningstrenden "Wonderful Home"

Inredningstrend Get Together

Get Together

Då och då dras motpoler till varandra och smälter samman. De bildar en behaglig atmosfär med absolut balans. Här samsas hårt med mjukt, ljust med mörkt och svalt med varmt. De bruna och gulbruna tonerna stabiliserar rummet och skapar kontrast till de grå tonerna. Dessa färgkombinationer ger dig ett hem i balans.

Här kommer du till inredningstrenden "Get Together"

Inredningstrend Urban Jungle

Urban Jungle

Vertikala odlingssystem och hängande blomkrukor gör så att gränserna för utomhus och inomhus suddas ut. Rumsdjup skapas med kraftfulla gröna, turkosa och blå toner. Blandningen av material och mönster skapar liv, energi och dynamik. Det här är en plats där du laddar dina batterier.

Här kommer du till inredningstrenden "Urban Jungle"

Inredningstrend Perfect Day

Perfect Day

Det dämpade och individuella skapar en skandinavisk stil. Knepet är att inreda med lagom mängd detaljer. Ljusa färger, naturliga material och tydliga former ger harmoni. Det här är ett utrymme där du utvecklas, pustar ut och finner ro.

Här kommer du till inredningstrenden "Perfect Day"

Se tidigare lanserade inredningstrender och bli inspirerad

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x