Önskelista 0 Varukorg 0

Covid-19: Våra byggvaruhus har öppet som vanligt och vi är glada att många vill besöka oss. Tillsammans hjälps vi åt och ser till att hålla avståndet. Läs mer här >>

Inredningstrender vår 2020

Vi vill alltid presentera de senaste inredningstrenderna för dig, och därför driver vi på HORNBACH en aktiv trendforskning inom områdena heminredning, trendartiklar, färgnyanser och trädgårdstrender. Med mycket känsla för nya influenser och morgondagens trender, är trendteamet på HORNBACH outtröttligt i spåren efter den senaste utvecklingen.

Samtliga inredningsdetaljer och naturligtvis också byggmaterial och de verktyg som du behöver för att fixa stilen hittar du i ditt HORNBACH varuhus.

HORNBACHs mission: målgruppsinriktade färgkoncept och designer för ditt hem!

Inredningstrend Back to nature

Back to Nature

De som bor här kommer känna sig som en del av naturen. Inget överflöd, här står nytta och hållbarhet i centrum. Färgerna framkallar en organiserad känsla som skapar ordning. Perfekt för alla som vill slappna av.

Se mer av inredningstrenden "Back to Nature" >>

Inredningstrend Botanical beauty

Botanical Beauty

Styrkan i den här inredningsstilen ligger i de kraftfulla gröna tonerna med de diskreta grå nyanserna som motpart. Färgkombinationen bildar en balanserad mix av livsglädje och enkelhet. Perfekt för alla som vill uppleva naturen hemma.

Se mer av inredningstrenden "Botanical Beauty" >>

Inredningstrend Happy hours

Happy Hours

Den här inredningsstilen består av ljusa och enkla färger som garanterar ett gott humör. Färgpaletten rör sig mellan fräscha toner i pastell. Perfekt för alla som vill känna sig både fria och bekymmerslösa hemma.

Se mer av inredningstrenden "Happy Hours" >>

Inredningstrend Take it easy

Take it Easy

Denna stil är både mjuk och varm. Den präglas av sina materialkombinationer och färgblandningar. Nyanser av kanel, saffran och honung tillsammans med röda toner av rosor och koraller skapar en hemtrevlig känsla. Ett hem där du kan varva ner. Perfekt för alla som eftersträvar harmoni.

Se mer av inredningstrenden "Take it Easy" >>

Se tidigare lanserade inredningstrender och bli inspirerad

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x