Inredningstrender 2019

Vi vill alltid presentera de aktuella inredningstrenderna för dig och därför driver vi på HORNBACH aktiv trendforskning inom områdena heminredning, trendartiklar och trädgårdstrender. Med mycket känsla för nya influenser och morgondagens trender, är trendteamet på HORNBACH outtröttligt i spåren på den senaste utvecklingen. Alla designade element och naturligtvis också det installationsmaterial och de verktyg som behövs får du i ditt HORNBACH-varuhus.

HORNBACHs mission: målgruppsinriktade färgkoncept och designer för ditt hem!

Inredningstrend Green Fantasy

Green Fantasy

Denna fantasifulla inredningsvärld sprider en tropisk atmosfär med sina fylliga bladmönster och sin blomsterprakt. Fräscha gröna nyanser och uppfriskande roséfärgade accenter skapar en levande miljö för avkoppling och välbefinnande.

Här kommer du till inredningstrenden "Green Fantasy"

Svet bývania - Be balanced

Be Balanced

Den trivsamma minimalismen i den skandinaviska livsstilen är ytterst populär. Att befria sig från överflödig ballast skapar klarhet och plats för det viktiga. Ljusflödande rum ger luft att andas. Naturliga, mjuka färger lugnar.

Här kommer du till inredningstrenden "Be Balanced"

Inredningstrend Loving Earth

Loving Earth

Här återspeglas jordens rikedom i färger och material. Inget är konstlat. Värde sätts på det genuina. Terrakotta har återkommit i en modern form och upplever en renässans, både som färgnyans och material.

Här kommer du till inredningstrenden "Loving Earth"

Inredningstrend Warm Welcome

Warm Welcome

Allt här är angenämt, varmt och naturligt. I sådana rum uppehåller vi oss gärna. En aning gemytlighet som inte känns för mycket. Stämningen är inte laddad utan avspänd. De många textilierna ger en hög mysfaktor.

Här kommer du till inredningstrenden "Warm Welcome"

Vill du få mer inspiration till ditt hem? Till alla inspirationer och trender
HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information
x
upp