Skjortan

Ett projekt står och faller med kompetent rådgivning.

HORNBACH anser att det är bättre när det står. Det är därför HORNBACH har anställda som kan projekt. Konkret: utbildade hantverkare eller personer med absolut passion för gör-det-själv. Totalt 319.534 års erfarenhet. Inte ett år för mycket, eftersom HORNBACH-kunder är mer krävande än andra.

Jag har planer på att göra nåt.

HORNBACHs kunder gillar att ta sig an saker som går längre än att bara borra hål. Snart uppstår frågor som: "Hur vet jag om en vägg är bärande?" eller ”vilken plugg ska jag använda?” Kort sagt: frågor som inte kan besvaras av vem som helst.

Är det även här jag kan få produkterna till mina svar?

Med över 120 000 produkter är HORNBACH inte en liten butik på hörnet. Om du inte direkt vet vilka produkter du behöver till ditt specifika projekt, finns det ingen anledning att skämmas. Det är snarare en anledning att fråga efter HORNBACHs projektrådgivning. Och de svarar inte bara på frågor som "Va?", utan även: "Hur sätter jag kakel?" eller: "Vilken belastning klarar ett skivankare på en 13 mm gipsvägg?"

Das Hemd Damenhemd

Och de känner verkligen till allt?

Gör-det-självare nöjer sig inte bara med badrum, förråd eller altan. Allt måste till hundra procent vara rätt och riktigt. HORNBACHs projektrådgiving är därför mer omfattande. Det innebär att vi inte bara kan ge information om en viss produkt, utan även allt som våra kunder behöver för sina projekt.

Vem som helst kan säga att de har de bästa råden.

Gällande HORNBACH så tycker faktiskt de flesta just detta. Vi har haft Sveriges nöjdaste kunder 14 år i rad.

Mellanrum

Dina inomhusprojekt

Lägga golvvärme – tips & råd

Alla som har möjlighet bör välja golvvärme till huset eller lägenheten! Fördelarna är att det håller en perfekt värme i golvet och bidrar till både ökad komfort och i många fall en bättre ekonomi. Här går vi igenom vad d ...läs mer