Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 07:12. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Murarhinkar & murarbaljor


12 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Murarbalja BERDAL rund svart 90L
Gripline
(52)
109,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Murarbalja BERDAL rund svart 65L
Gripline
(33)
99,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Mixhink AKKIT vit 30L
Akkit
(5)
99,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Murarbalja GRIPLINE gul 200L
Gripline
1399,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Murarhinkar & murarbaljor"

Köp murarhink & murarbalja på HORNBACH.se

Ska du gjuta något eller arbeta med betong så behöver du först blanda till detta. Oavsett om du köper en variant som enbart ska blandas med vatten eller väljer att blanda olika bindemedel för att framställa betongen, så behöver du en murarhink eller murarbalja för att göra detta i. Till större arbeten så kan det vara en god idé att investera i en betongblandare, men även i dessa fall kan det vara bra att ha ett par murarhinkar.

Vad är en murarhink?

En murarhink är en kraftig och robust hink med ett ordentligt bärhandtag, som klarar att transportera stora vikter. Du kan utan problem bära sand och grus, blanda betong med en maskindriven omrörare och gräva runt med en murslev i den. Har du väl köpt en murarhink kommer du inte att behöva göra det igen! Det skulle vara i fall du slarvar med att rengöra murbrukshinken efter att du använt den. Stelnar bruket in hinken innan du hunnit att göra rent den ordentligt så är det inte roligt att använda den igen.

Blanda bruk i en murarbalja

Skulle en murarhink 40 liter inte vara tillräckligt för att blanda till bruket i så kan du istället köpa en murarbalja eller murbruksbalja för detta. En stor murarbalja är även den robust och tillverkad i samma kraftiga plast som en murarspann. I vårt breda sortiment kan du köpa antingen en rektangulär murarbalja på 90 liter eller en rund murarbalja på 90 liter, det är en smaksak vilken form man tycker är enklast att hantera. Den största utmaningen du har här är rengöringen, precis som hos en murarhink.

En murarhink eller murarbalja kan användas till mycket!

Det finns otroligt många användningsområden för en murarbalja, både inomhus och utomhus, tack vare att den är mycket slitstark. Borra hål i botten på baljan så har du fått ett perfekt planteringskärl. Om du inte vill att den svarta plasten ska vara synlig så kan du antingen sänka ner den i jorden, sänka ner den i en altan eller klä den med trä. En rund murarbalja kan användas som badkar för djur. Som sagt, dessa hinkar och baljor finns det många användningsområden för!

Köp murarbalja och murarhink på webben

Här finner du ett brett utbud av murarhinkar och murarbaljor som lämpar sig väl för båda att transportera bruket i och blanda det i. I vårt sortiment finner du allt från en liten murarhink på 20 liter till en stor murarbalja på 90 liter eller en murarbalja rund. Givetvis kan du även köpa betong & bruk, murarslevar & fixkammar och omrörare i vårt sortiment! Handla direkt på webben och få alla produkter för ditt projekt levererade hem till dig – snabbt, smidigt och enkelt!

upp