Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 12:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Våtrumsfärg


5 resultat
Våtrumsfärg NORDSJÖ Original vit 10L
Nordsjö
(1)
1599,00 kr * / st
(159,90 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Våtrumsfärg NORDSJÖ Original vit 2,5L
Nordsjö
469,00 kr * / st
(187,60 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Våtrumsgrundfärg NORDSJÖ Original 2,5L
Nordsjö
(2)
449,00 kr * / st
(179,60 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Så väljer du rätt sorts färg

Så väljer du rätt sorts färg

Med ny färg från HORNBACH på väggar och tak kan hela upplevelsen av ett rum förändras! Fördelarna med att måla är många. Färg är lätt att arbeta med och ytor som målats tidigare är enkla att måla om i en ny kulör. I denn ...mer

Våtrumsfärg NORDSJÖ Original vit 1L
Nordsjö
219,00 kr * / st
(219,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Våtrumsgrundfärg NORDSJÖ Original 10L
Nordsjö
(1)
1399,00 kr * / st
(139,90 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Våtrumsfärg"

Köp våtrumsfärg & badrumsfärg på HORNBACH.se

Att skapa förändring i ditt badrum behöver inte kosta en förmögenhet. Och du behöver inte lägga all din tid eller dina pengar på nytt kakel och klinker. Med våtrumsfärg eller badrumsfärg som det också kallas kan du förvandla ditt badrum till en härlig och avkopplande oas. Nordsjö våtrumsfärg tillåter dig att omvandla både tak och väggar i ditt våtrum. På så vis får du enkelt ett fräschare och mer elegant badrum, med bara ett fåtal penseldrag!

Vad är våtrumsfärg?

Den avgörande faktorn som får våtrumsfärg att skilja sig från exempelvis vanlig väggfärg, är dess resistans mot vattenstänk. Våtrumsfärg kan komma i direkt kontakt med vatten, utan att vare sig vattnet eller fukt tränger sig igenom färgen. Därför är våtrumsfärg mycket fördelaktig i exempelvis badrum och tvättstugor, där det förekommer vattenstänk. Det är viktigt att använda godkänd våtrumsfärg, som exempelvis Nordsjö våtrumsfärg, för att säkerställa en slitstark yta som förebygger fuktskador i ditt våtrum.

Vart kan jag måla med våtrumsfärg?

Vanligtvis används våtrumsfärg på väggar i våtrum, och det går att applicera färgen på våtrumsväv, gips och betong, ihop med en våtrumsgrund. Du kan även måla med våtrumfärg i tak, vilket är ett bra sätt att fräscha upp ditt våtrum och förebygga mögelangrepp. Undvik dock att måla på våtrumsmattor. Våtrumsmattor innehåller plaster som i sin tur innehåller mjukgörande medel. Om du målar på en våtrumsmatta eller våtrumstapet med mjukgörande plast i, kan du därför ha oturen att färgen aldrig riktigt känns torr – utan klibbar.

Vill du måla om i tvättstugan eller i torkrummet? Då är våtrumsfärgen att rekommendera, då det lätt blir fuktigt i dessa utrymmen. Funderar du på att måla om kakel? Då ska du istället använda kakelfärg. Du kan läsa mer i vår guide: Så målar du på kakel, för att lära dig mer om detta.

Ge ditt badrum ett ansiktslyft

Valmöjligheterna är många när det kommer till våtrumsfärgs olika kulörer. Du kan välja mellan blank, halvblank och matt våtrumsfärg. Vilken tonalitet och inredningsstil vill du ha i ditt badrum? Med vit våtrumsfärg får du ett ljusare sken i ditt badrum och du kan välja mellan badrumstillbehör i exempelvis krom, vit eller svart. Väljer du exempelvis en våtrumsfärg i grått passar det utmärkt med svart badrumsinredning och möjligtvis även en duschvägg eller duschhörna i svart. Komplettera med gröna växter och ditt badrum kommer kännas som nytt! Med neutrala basfärger kan du leka fritt med andra färger och former för att skapa en inbjudande känsla i ditt badrum.

Handla badrumsfärg på HORNBACH.se

Kom ihåg att även införskaffa dig penslar , färgrollers eller en färgspruta för att på bästa sätt applicera färgen och få en fin finish. Handla i vår webbshop så skickar vi din beställning direkt till dig. Snabbt och smidigt! Och med vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det lägsta priset hos oss.

upp