Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 08:44. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Putsfärg & silikatfärg


 
 
5 resultat(6 varianter)
HORNBACH Silikatbinder 10 l
Hornbach
(1)
349,00 kr * / st
(34,90 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Akryl-djupgrund 5L
2 varianter
Hornbach
(37)
239,00 kr * / st
(47,80 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Hammarkalk 10kg
(1)
499,00 kr * / st
(49,90 kr * / kg)
Köp på webbenReservera & hämta
Silikatbinder 5L
Hornbach
(1)
199,00 kr * / st
(39,80 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Djupgrund Special 5L
Hornbach
(1)
349,00 kr * / st
(69,80 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Putsfärg & silikatfärg"

Köp silikatfärg & putsfärg på HORNBACH.se

Är det på tiden att måla om? Kanske är det dags att ta sig an den flagnande putsfasaden? Då har du kommit till rätt! På HORNBACH.se kommer du hitta silikatfärg och akrylatfärg som passar - oavsett vilken kulör du önskar. Med vårt stora utbud av fasadfärger för betong och putsfasader kan du välja och vraka bland alla tänkbara sorters silikatfärger från kända varumärken som bland annat Cuprinol och Nordsjö.

Silikatfärg

Måla med silikatfärg

Silikatfärg har använts sedan långt tillbaka och kanske beror det till att börja med på silikatfärgens extremt långa hållbarhet. Silikatfärg är en heltäckande mineralfärg med ett mineraliskt bindemedel. Till skillnad från andra färger som lägger sig som en hinna på underlaget, tränger silikatfärgen istället in i ytan. Molekylerna i silikatfärgen binder sig till underlaget och är perfekt för målning av ytor som betong, tegel, puts och cement, det beror på att silikatfärgen binder sig mycket väl med material som innehåller kisel.

Med silikatfärg behöver du endast måla den grundade ytan en gång men får trots den lätta behandlingen en putsfärg som är mycket tålig och står emot väder och vind samt stark UV-strålning i flera år! Då silikatfärg har en hög diffusionsöppenhet – vilket betyder att fukt släpps ut - minskar risken för alg och svampangrepp. Ännu en mycket uppskattad fördel med silikatfärg är att den inte flagnar bort utan istället sakta, sakta nöts bort i damm liknande form – på så vis håller sig din putsfasad fin i flera år utan behov av underhåll!

Den riktiga silikatfärgen innehåller inte några lösningsmedel och är därmed en miljövänlig putsfärg som varken luktar eller avger farliga gaser. Den är därför snäll mot både miljön och för dig som målar – det är extra positivt för dig som ska måla med silikatfärg inomhus.

Vill du veta mer om hur du målar om din putsfasad så gör du detta i vår guide: Så målar du om din putsfasad.

Köp silikatfärg & akrylatfärg på nätet

Så ta en sväng till närmsta HORNBACH-varuhus nästa gång du ska köpa silikatfärg, så hjälper vi dig att hitta den bästa fasadfärgen till din putsfasad! Eller köp din önskade silikatfärg eller akrylatfärg redan nu i vår webbshop, så kan vi skicka den direkt till dig! Snabbt, enkelt och alltid till ett lågt pris!

upp