Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 21:41. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Diskbänkar


12 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
STALA Diskbänk Seven A1400 vändbar
Stala
(1)
5730,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Steg för steg-guide
Så monterar du en infälld diskbänk

Så monterar du en infälld diskbänk

Dags att byta diskbänk? Vi visar hur du monterar en ny, infälld diskbänk – steg för steg.

Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Diskbänkar"

Köp diskbänk i HORNBACHs webbshop

Valet av diskbänkar är många och en viktig del av köket. Vilken typ av diskbänk du ska köpa beror helt på ditt behov och stil. Söker du en heltäckande diskbänk eller en liten diskbänk med endast en ho? En diskbänk i rostfri stål är det självklara valet för många och det har det varit under en väldigt lång tid. Praktisk, lättskött, funktionell och stilren är några egenskaper som den rostfria diskbänken får bära och är anledningen till varför man ser en rostfri diskbänk i var och vartannat hus. Hos HORNBACH hittar du inte bara diskbänk i rostfritt stål till köket utan även diskbänk till tvättstuga, med olika mått samt från kända varumärken som bland annat Stala diskbänk.

Rostfri diskbänk i tvättstuga och kök

En rostfri diskbänk är mycket tålig och håller i flera år. En rostfri diskbänk finns i flera olika former och olika designer. För att hitta rätt för dig och dina behov ska du tänka på det praktiska, hur många ska använda diskbänken? Hur stort är utrymmet där du ska lägga din diskbänk? En rostfri diskbänk med uppvikt bakkant är bra för den bakglada som vill hålla köket rent. Kanten skyddar kaklet och skapar en yta som är lätt att rengöra och med mycket utrymme för det händiga i köket. Medans en heltäckande diskbänk är praktiskt då den har en större avlastningsyta som både rymmer ett diskställ samt fungerar som en bra arbetsyta för både bakning och matlagning. Det finns även diskbänkar med dubbla diskhoar - vilket är mycket smidigt för dig som handdiskar! En diskbänk i rostfritt är också ett fantastiskt val för tvättstugan, med sitt tåliga material som låter dig handtvätta utan oro för att tvättmedlet ska skada diskhon. Vill du ha en större diskbänk i rostfritt stål som även har lite förvaring för kläderna kan du kika in vårt sortiment utav tvättbänkar.

Diskbänk i komposit

En diskbänk bör vara både tålig och funktionell, men det innebär inte att du behöver gå miste om varken design eller stil. Diskbänkar i komposit är inte bara hygieniska, värmetåliga och slitstarka, det är också ett exklusivt val som kommer förhöja kökets design. Köper du en kompositdiskbänk får du en tålig diskbänk som håller i många år. Du har dessutom här möjligheten att köpa en svart diskbänk eller varför inte en vit diskbänk. En vit diskbänk kommer att smälta in snyggt till en vit bänkskiva. Du har definitivt skapat ett stilrent och snyggt intryck med denna diskbänk i tvättstugan!

Köp diskbänk hos HORNBACH - dina fördelar

Spara inte på fel ställe, en diskbänk används dagligen därför bör du välja en diskbänk med hög kvalitet! Därför är det alltid lågt pris på diskbänkar hos HORNBACH! Med varumärken som Stala diskbänk kan du känna dig trygg att din diskbänk är både snygg och tålig.Köp din diskbänk i HORNBACHs webbshop eller använd vår service "Reservera och hämta i varuhuset", reservera din nya diskbänk och hämta den vid ett senare tillfälle i ditt HORNBACH varuhus – det ger dig mer tid att ägna dig åt ditt projekt!

upp