Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-05 klockan 11:00. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Balkongmöbler


9 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Tips & råd
Balkonginspiration – 10 tips på hur du inreder balkongen

Balkonginspiration – 10 tips på hur du inreder balkongen

Dags att ge din balkong den kärlek den förtjänar? Vi har samlat 10 tips på hur du kan inreda din balkong. Oavsett om du har en liten balkong, en balkong utan tak, eller en inglasad balkong – vi har tipsen för att göra ba ...mer

Balkongset hörnbänk akacia
3995,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Balkongmöbler"

Populärt sortiment inom kategorin "Balkongmöbler"

Köp balkongmöbler på HORNBACH

Inred din balkong på bästa sätt med balkongmöbler. Skapa en mysig atmosfär där nära och kära kan samlas och umgås. Det krävs ingen enorm balkong för att få plats med sköna balkongmöbler. Hos oss hittar du balkongmöbler för alla typer av balkonger, stora som små, breda som smala. Ta var på din balkong och skaffa balkongmöbler redan idag!

Balkongmöbler på HORNBACH

Balkongmöbler som passar alla balkonger

För en mindre balkong kan du skaffa ett caféset som består av enstaka stolar och ett mindre bord. Du kan exempelvis välja caféset konstrotting eller caféset i aluminium, beroende på vilken stil du vill ha på balkongen. Du kan även välja att kombinera ditt caféset med en balkongsoffa. Då tar du inte upp lika mycket plats som med ett helt balkongset, samtidigt som du skapa fler sittplatser på balkongen.

För en större balkong kan du välja att skaffa ett balkongset. Med loungemöbler för balkong tar du till vara på hela din balkong. Du skapar även en trivsam miljö där fler får plats.

Vilka balkongmöbler ska jag ha?

Det finns en del att tänka på innan du väljer utemöbler. Dels behöver du bestämma dig för hur stort loungeset för balkong som du vill ha. Se då över hur många personer som vanligtvis är eller kommer vara på balkongen, samt hur stor din balkong är. Vill du utnyttja din balkong till max kan du välja ett större balkongset. Vill du få plats med annat på din balkong, som exempelvis växter, lyktor och annan inredning, kanske du behöver välja mindre balkongmöbler. Vilken färg på balkongmöblerna vill du ha? Exempelvis kanske ljusa möbler smälter in väl med din övriga inredning på balkongen, samtidigt som smuts visar sig tydligare på ljusa möbler.

Handla ditt balkongset på vår webbshop

På HORNBACH kan du välja och vraka mellan olika balkongmöbler. Här hittar du även tillbehör till dina balkongmöbler såsom dynor och möbelöverdrag. Du kan handla direkt på HORNBACH.se. Då skickar vi din beställning direkt hem till dig. Du kan även välja att besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få experthjälp av våra projektrådgivare på plats!

upp