Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-03 klockan 23:38. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Blomjord


5 resultat
Blomjord RÖLUNDA 50L
79,90 kr * / st
(1,60 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Blomjord RÖLUNDA Elit 18L
69,90 kr * / st
(3,88 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Blomjord RÖLUNDA 18L
(1)
44,90 kr * / st
(2,49 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Anlägga upphöjda odlingsbäddar – tips & råd

Anlägga upphöjda odlingsbäddar – tips & råd

Är du trött på att behöva gå på knä när du arbetar i trädgården? Med en upphöjd odlingsbädd kan du arbeta bekvämt när du tar hand om dina växter. Här får du bland annat tips på vilka växter som passar i en upphöjd odling ...mer

Blomjord RÖLUNDA med Leca 18L
54,90 kr * / st
(3,05 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Blomjord RÖLUNDA 8L
34,90 kr * / st
(4,36 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Blomjord"

Köp blomjord på HORNBACH

Ge dina växter bra förutsättningar för att växa med blomjord. I havet av jord, kan det vara svårt att veta viken typ av jord du ska välja till dina inomhusväxter. Blomjord är ett säkert kort som går väl ihop med de allra flesta inomhusväxter. Blomjord är en lite mer kompakt jord som innehåller en bra mängd näring. Därav passar den väl ihop med nästan alla blommor som växer i krukor inomhus. Med andra ord är blomjord ett perfekt alternativ för dig som är sugen på att fylla hemmet med vackra krukväxter.

Olika typer av blomjord – vilken ska man välja?

En gemensam nämnare för många typer av Rölunda blomjord, är att jorden är uppblandad med sand. Sanden ger jorden en bra struktur samtidigt som den hjälper till att fördela vattnet i krukan. När du ska välja blomjord inomhus, är det vanligt att välja blomjord med leca. Blomjord med leca har flera fördelar. Bland annat hjälper lecakulor till med att hålla jorden porös och stabil genom att förhindra jorden att sjuka ihop. Lecakulor dränerar även jorden på överflödigt vatten, vilket är mycket uppskattat och fördelaktigt för dina krukväxter. Det finns även extragödslad blomjord som både är tillsatt med lera och leca. Lera tillsätts för att förhindra jord som är blandad med sand, från att torka ut.

Handla allt du behöver till dina växter i vår webbshop

På HORNBACH.se kan du välja mellan olika typer av blomjord till dina växter. Passa på att även spana in vårt utbud av krukor och andra typer av växtstöd & växtskydd till dina blommor. Handlar du direkt på webben så skickar vi din beställning direkt hem till dig, snabbt och smidigt. Du kan även välja att besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för proffshjälp från våra kunniga projektrådgivare. De kan ge dig ännu mer tips på hur du på bästa sätt tar hand om dina växter i hemmet.

upp