0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-20 klockan 07:52. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Därför ska du välja FINEVO

Med rätt foder bidrar du till ett aktivt och hälsosamt liv för ditt husdjur.

  • Mat av hög kvalité är lika viktigt för djur som för oss människor. Därför gäller samma hygieniska standarder för FINEVO, som vid livsmedelsproduktion.
  • FINEVO består av en hög andel färskt och torkat kött. Högkvalitativa oljor, grönsaker, bär och örter ger också naturliga näringsämnen och aktiva ingredienser.
  • I nära samarbete med veterinärer och näringsläkare utvecklar vi högkvalitativa och moderna husdjursfoder, samtidigt som våra experter också ser till att maten smakar riktigt bra för dina djur.
  • Dessutom är FINEVO-produkterna prisvärda, då det används synergier där det är möjligt. Bra och god husdjursmat behöver inte vara dyrt.

FINEVO

FINEVO torrfoder för hundar

Torrfoder är praktiskt och i jämfört med våtfoder har den en längre hållbarhet. Genom att ta bort vattnet från fodret är transport och lagring av torrfoder okomplicerad. Att äta torrfoder gynnar din hunds tandhälsa, och FINEVOS torrfoder täcker dessutom alla hundens näringsbehov och tillhandahåller alla viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen – för ett långt och hälsosamt hundliv – från valp till vuxen.

FINEVO

FINEVO våtfoder för hundar

Mycket högkvalitativa proteiner är basen i FINEVOs våtfoder för hundar. Proteinkällor som kött, hjärta, lever med mera, blandas med köttbuljong. Våtfodret innehåller dessutom viktiga kolhydrater och värdefulla oljor, exempelvis laxolja. Naturligtvis helt utan färgämnen.

Fördelar:

  • Inga tillsatser av socker, soja, konserveringsmedel och färgämnen.
  • Hög andel animaliska proteiner.
  • Vete- och glutenfri sammansättning.
  • Utvalda ingredienser säkrar en optimal näringstillförsel för din hund.

Finevo

FINEVO torrfoder för katter

FINEVO torrfoder för katter är ett komplett foder av hög kvalité. Fodret är gjort för att vara den dagliga matkällan för huskatter och är så välsmakande att även den mest kräsna katten kommer bli nöjd. Konsistensen av torr mat kan minska uppbyggnaden av tandsten och är därför gynnsam för din katts tandhälsa.

FINEVO torrfoder erbjuder allt som din katt behöver. Tack vare den optimala kompositionen behöver din katt inte något annat. Förutom vatten – detta är viktigt när du matar katten med torrfoder. Det är bäst att ha vattnet redo bredvid matskålen.

FINEVO

FINEVO våtfoder för katter

Våra hustigrar är jägare av naturen. Därför är animaliska proteiner basen för all bra kattmat. FINEVO våtfoder säkerställer att din lilla katt förses med ett balanserat förhållande av proteiner, djurfetter och viktiga spårämnen som kalcium, såväl som essentiella fettsyror och vitaminer. Den högkvalitativa kattmaten är rik på näringsämnen, och din katt behöver bara små portioner. Våtmaten finns därför i praktiska storlekar 85g och 400g. Efter att du öppnat förpackningen bör du omedelbart lägga kvarvarande mat i kylen.

FINEVO
upp
HORNBACH