Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-03 klockan 23:48. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

FINEVO – Högkvalitativt hund- och kattfoder

FINEVO – Högkvalitativt hund- och kattfoder

FINEVO hund- och kattfoder är tillverkat av högkvalitativa ingredienser i en balanserad kombination av näring och mångsidighet. Det självklara valet för ditt husdjur!

Därför ska du välja FINEVO

Med rätt foder bidrar du till ett aktivt och hälsosamt liv för ditt husdjur.

 • Mat av hög kvalité är lika viktigt för djur som för oss människor. Därför gäller samma hygieniska standarder för FINEVO, som vid livsmedelsproduktion.
 • FINEVO består av en hög andel färskt och torkat kött. Högkvalitativa oljor, grönsaker, bär och örter ger också naturliga näringsämnen och aktiva ingredienser.
 • I nära samarbete med veterinärer och näringsläkare utvecklar vi högkvalitativa och moderna husdjursfoder, samtidigt som våra experter också ser till att maten smakar riktigt bra för dina djur.
 • Dessutom är FINEVO-produkterna prisvärda, då det används synergier där det är möjligt. Bra och god husdjursmat behöver inte vara dyrt.

FINEVO

FINEVO torrfoder för hundar

Torrfoder är praktiskt och i jämfört med våtfoder har den en längre hållbarhet. Genom att ta bort vattnet från fodret är transport och lagring av torrfoder okomplicerad. Att äta torrfoder gynnar din hunds tandhälsa, och FINEVOS torrfoder täcker dessutom alla hundens näringsbehov och tillhandahåller alla viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen – för ett långt och hälsosamt hundliv – från valp till vuxen.

 • 
				FINEVO torrfoder hund

  Torrfoder FINEVO Dog Light/Sterilised

  Efter steriliseringen förändras din hunds hormonbalans och hunden får ett minskat energibehov. Det leder ofta till övervikt och därmed till en försämrad hälsa. FINEVO kyckling Sterilised innehåller en minskad mängd fett och stimulerar kroppens egen fettförbränning rejält. Dessutom smakar det gott för de fyrbenta vännerna.

 • 
				FINEVO torrfoder hund

  Torrfoder FINEVO Adult Small

  Balanserat, komplett torrfoder för vuxna hundar av alla raser, som väger mindre än 10kg.

 • 
				FINEVO torrfoder hund

  Torrfoder FINEVO Dog Adult Medium

  Balanserat, komplett foder för vuxna hunder av alla raser, som väger mellan 10-25kg.

 • 
				FINEVO torrfoder hund

  Torrfoder FINEVO Dog Adult Large

  Balanserat, komplett foder för vuxna hundar av alla raser, som väger mer än 25kg.

 • 
				FINEVO torrfoder hund

  Torrfoder FINEVO Dog Senior

  Du vet väl att åldern inte har någon betydelse, så länge man håller sig i form. Därför har FINEVO utvecklat ett speciellt torrfoder: Det innehåller viktiga ämnen som hjälper kroppsfunktionerna och stimulerar ämnesomsättningen. Den anpassade andelen fett och fibrer ger en lång mättnadskänsla. Seniormaten är dessutom väldigt god och lättsmält. Mat som gör din gamla vän gott.

 • 
				FINEVO torrfoder hund

  Torrfoder FINEVO Junior Dog

  FINEVO Junior Dog kyckling innehåller högkvalitativa och lättsmälta proteiner och mineraler. Maten är anpassad till energibehovet hos unga hundar av alla raser. Din hund får de bästa förutsättningarna för att snabbt växa och bli stor och får i sig allt den behöver. FINEVO Junior Dog är en hundmat som kan ges dagligen och som ger din unghund energi i lagom stora portioner.

 • 
				FINEVO torrfoder hund

  Torrfoder FINEVO Dog Adult Grain Free

  Äntligen kan du på ett enkelt sätt göra något åt din hunds matsmältningsproblem. FINEVO adult dog hundmat är spannmålsfri och innehåller ämnen som gör maten lättsmält. Denna speciella och balanserade blandning skonar magen hos äldre hundar av alla raser. Din hund kommer snabbt att vara fri från diarré och aptitlöshet och åter stå stadigt på sina fyra ben. Den kan alltså åter ägna sig helt åt hållet åt hundlivets viktiga uppgifter.

FINEVO våtfoder för hundar

Mycket högkvalitativa proteiner är basen i FINEVOs våtfoder för hundar. Proteinkällor som kött, hjärta, lever med mera, blandas med köttbuljong. Våtfodret innehåller dessutom viktiga kolhydrater och värdefulla oljor, exempelvis laxolja. Naturligtvis helt utan färgämnen.

Fördelar:

 • Inga tillsatser av socker, soja, konserveringsmedel och färgämnen.
 • Hög andel animaliska proteiner.
 • Vete- och glutenfri sammansättning.
 • Utvalda ingredienser säkrar en optimal näringstillförsel för din hund.

FINEVO
 • 
				FINEVO våtfoder hund

  Våtfoder FINEVO Sensitive Dog

  Våtfodret från FINEVO är en optimal näringslösning om din hund kämpar med allergiproblem eller har en känslig mage. Komplettfodret har en proteinkälla (monoprotein). Det innebär att fodret är tillverkat av endast ett sorts kött.

 • 
				FINEVO våtfoder hund

  Våtfoder FINEVO Active Dog

  Livliga hundar har ofta upp till fyra gånger högre energibehov jämfört med mindre rörliga hundar. Detta blötfoder från FINEVO tar hänsyn till detta. Dessutom förhindrar du överdosering och bristsymptom för din bästa vän. Ge komplettfodret FINEVO Active Dog dagligen för att matmässigt på ett varaktigt sätt främja din hunds behov att röra på sig.

Byta hundfoder på rätt sätt

När du byter foder är det viktigt att övergången blir smidig. Det nya, högkvalitativa FINEVO-fodret ska ges stegvis och blandas med det nuvarande fodret. Mängden ökas långsamt för varje portion. Fyrbenta vänner med känslig mage behöver mer tid (längre omställningsperiod) än hundar som man vet inte brukar ha problem med mage och tarmar eller med matsmältningen.

Exempel: byta foder hos hundar med känslig mage

Byt varje dag ut 10% av det gamla fodret mot 10% FINEVO-foder. Omställningsperiod 10 dagar.

Finevo byta foder

Exempel: byta foder hos hundar som inte har känslig mage

Byt varje dag ut 20% av det gamla fodret mot 20% FINEVO-foder. Omställningsperiod 5 dagar.

Finevo byta foder

Följande allmänna råd gäller både torrfoder och våtfoder samt kan användas för alla typer av foder vid kombinerad utfodring. Även en kombination (exempelvis våtfoder på morgonen och torrfoder på kvällen) fungerar. Vi rekommenderar inte en blandning av båda fodertyperna tillsammans i en skål. Utgå ifrån de utfodringsrekommendationer som finns på förpackningen. Vi vill påpeka att de bara är riktvärden och att foderbytet kan påverkas av ras, ålder och aktivitet.

Ytterligare utfodringstips

 • Var uppmärksam på signalerna från din hund när du byter foder.
 • Genomför inte foderbytet direkt efter sjukdom, utan låt din bästa vän få återhämta sig i lugn och ro.
 • Var noga med att din hund har tillgång till tillräckligt med vatten när du ger torrfoder.
 • Läs utfodringstabellerna på förpackningen.
 • Om du vill byta till våtfoder behöver din hund större portioner eftersom koncentrationen i torrfodret är högre.
 • Om du istället byter från våtfoder till torrfoder behövs en mindre mängd torrfoder då det innehåller mer energi. Om din hund inte vill äta kan du underlätta omställningen genom att mjuka upp torrfodret med varmt vatten.
 • Om långvariga problem skulle uppstå (exempelvis kräkningar, klåda) i samband med foderbytet ska du omedelbart kontakta en veterinär.

FINEVO

FINEVO torrfoder för katter

FINEVO torrfoder för katter är ett komplett foder av hög kvalité. Fodret är gjort för att vara den dagliga matkällan för huskatter och är så välsmakande att även den mest kräsna katten kommer bli nöjd. Konsistensen av torr mat kan minska uppbyggnaden av tandsten och är därför gynnsam för din katts tandhälsa.

FINEVO torrfoder erbjuder allt som din katt behöver. Tack vare den optimala kompositionen behöver din katt inte något annat. Förutom vatten – detta är viktigt när du matar katten med torrfoder. Se alltid till att katten har tillgång till färskt vatten.

 • 
				FINEVO torrfoder katt

  Torrfoder FINEVO Cat Adult

  Katter är rena köttätare. Därför innehåller FINEVO kyckling inte spannmål eller soja. FINEVO Cat Adult kyckling är rätt val om katten är vuxen. Den har ett lämpligt kaloriinnehåll och en balanserad näringssammansättning.

 • 
				FINEVO torrfoder katt

  Torrfoder FINEVO Cat Grain Free

  Tål inte din katt sitt foder? Då har vi en lösning: Detta kattfoder är speciellt framtaget för känsliga katter som inte tål vissa födoämnen. Men det smakar också utmärkt för alla andra katter.

 • 
				FINEVO sensitive katt

  Torrfoder FINEVO Cat Sensitive

  Det är inte bara människor som kan ha en känslig mage. Därför har det här kattfodret tillverkats av en enda sorts kött. Därmed kan du undvika det kött som katten inte tål. Detta foder är också fritt från spannmål och soja, något som är mycket bra mot intoleranser.

 • 
				FINEVO torrfoder katt

  Torrfoder FINEVO Cat Sterilised

  Efter steriliseringen förändras din katts hormonbalans och katten får ett minskat energibehov. Det leder ofta till övervikt och därmed till en försämrad hälsa. FINEVO Cat Sterilised kyckling innehåller en minskad mängd fett och stimulerar kroppens egen fettförbränning rejält. Dessutom smakar det gott för kissemissarna.

 • 
				FINEVO torrfoder katt

  Torrfoder FINEVO Cat Senior

  Detta foder är speciellt tillverkat för kattseniorer. Den hjälper kroppens funktioner och ämnesomsättningen på traven. Dessutom är den lättsmält och överbelastar inte den lilla kroppen. Ett anpassat innehåll av fett och fibrer ger en lång mättnadskänsla och har en viktreglerande effekt.

FINEVO våtfoder för katter

Våra hustigrar är jägare av naturen. Därför är animaliska proteiner basen för all bra kattmat. FINEVO våtfoder säkerställer att din lilla katt förses med ett balanserat förhållande av proteiner, djurfetter och viktiga spårämnen som kalcium, såväl som essentiella fettsyror och vitaminer. Den högkvalitativa kattmaten är rik på näringsämnen, och din katt behöver bara små portioner. Våtmaten finns därför i praktiska storlekar 85g och 400g. Efter att du öppnat förpackningen bör du omedelbart lägga kvarvarande mat i kylen.

FINEVO
 • 
				FINEVO våtfoder katt

  Våtfoder FINEVO Digestion

  Man kan inte ignorera en känslig matsmältning hos katter eller den lukt som medföljer detta. Det positiva är att du snabbt märker av situationen och därmed också kan agera snabbt. Ta tag i det direkt och byt till FINEVO digestion! Denna kattmat är helt anpassad till katter med känsliga magar som ofta kämpar med diarré och större mängder avföring. Den balanserade sammansättningen av viktiga näringsämnen gör maten lättsmält och hälsosam.

 • 
				FINEVO våtfoder katt

  Våtfoder FINEVO Hair & Skin

  Du vet att katten är frisk och mår bra när pälsen har en vacker glans och en fin färg. FINEVO Hair & Skin Cat bidrar till en välvårdad och glänsande päls.

 • 
				FINEVO våtfoder katt

  Våtfoder FINEVO Vitality

  Den som hela tiden är på språng och upptäcker världen behöver mycket energi och är ofta hungrig. Därför erbjuder FINEVO en alldeles speciell typ av kattmat. Den innehåller alla viktiga näringsämnen och spårämnen som ger din aktiva och nyfikna kisse all den energi som behövs för att upptäcka världen. Eftersom våra fyrbenta äventyrare gillar omväxling finns FINEVO vitality cat i flera olika smaker.
  Med kattmaten FINEVO vitality cat får din aktiva katt inte bara en god måltid, utan även mycket energi. De olika smakerna ger variation i matskålen.

 • 
				FINEVO sensitive katt

  Våtfoder FINEVO Sensitive

  Katter är renliga djur och om din katt kliar sig mycket, så kan det vara ett tecken på att något inte stämmer. Mycket klåda eller diarré kan bero på en foderintolerans. Då kan foder med en enda proteinkälla hjälpa. FINEVO kyckling Sensitive Cat har utvecklats speciellt för känsliga katter och ger dem allt de behöver för att må bra.

Du kanske också är intresserad av

upp