0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 04:45. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Skandor – golv från HORNBACH

Skandor – golv från HORNBACH

Skandor erbjuder ett brett utbud av laminat- och parkettgolv. Mångfalden av olika stilar och mönster kombineras med högsta produktkvalité. Dessutom erbjuder SKANDOR laminat- och parkettgolv som produceras med låga utsläpp – bra för dig, och bra för miljön!

Detta står varumärket Skandor för

  • Trendig design utvecklad tillsammans med formgivare.
  • Produkter för ett hälsosamt boende, bekräftat av eco-institutet.
  • Kontinuerliga kvalitetskontroller av oberoende testinstitut.
  • Garanterad kvalité. Beroende på det valda golvet är garantin 10-30 år (i bostäder).
  • Skandor ger dig ett extra plus av kvalité med Surface Resist-teknologin. Det innebär en speciell ytförsegling som gör laminatgolven ännu slittåligare, och upp till 10 gånger mer reptåliga än vanlig laminat.

Laminatgolv

Laminatgolv från SKANDOR

Var finns det vackraste golvet? Där, där du är hemma – för just här förverkligar Skandor ditt drömgolv och gör så att du verkligen trivs. Med det målet i sikte samlar laminat från Skandor en mångfald av skilda stilar och utformningar med högsta produktkvalité. Detta betyder att du kan lita på att Skandor använder naturliga material som ger en hälsosam innemiljö.

Laminatgolv från Skandor finns i alla nyanser – ljust, mellanljust och mörkt.

Parkettgolv från SKANDOR

Skandor parkett är ett stycke ren natur. Det massiva träet ger ditt hem en harmonisk och naturlig atmosfär – och beläggningens ursprungliga yta kan återfås på nytt om man slipar den. Tack vare de typiska egenskaperna hos trä, som både kan absorbera och släppa ut fukt, hjälper Skandor parkettgolv inomhusklimatet på ett optimalt sätt.

Skandor parkettgolv

Märkeskvalité med garanti

För den höga kvalité och tålighet på våra parkett- och laminatgolv ger vi dig Skandors parkett- eller laminatgaranti. Beroende på golvtyp kan denna hålla i upp till 10, 15 eller 25 år, om golvet används i en bostad. På så sätt har du inte bara glädje av ditt nya golv länge, du kan även njuta av det med gott samvete.

Skandor garanti

Du kanske också är intresserad av

Så lägger du laminatgolv

Laminat är en golv med många fördelar: det är slittåligt, lättskött, finns i ett stort urval med många olika utseenden till bra pris och är lätt att lägga. Vi visar dig hur du lägger laminat, vilket material och vilka ve ...läs mer

upp