0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 03:41. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Rådgivning

Be Balanced – 2019

Be Balanced – 2019

Den trivsamma minimalismen i den skandinaviska livskänslan är ytterst populär. Att befria sig från överflödig ballast skapar tydlighet och plats för det viktiga. Ljusflödande rum ger luft att andas. Naturliga, mjuka färger lugnar.

Kom in och känn dig som hemma – det står den här skandinaviskt stilrena inredningsstilen för. Raka och få former, med exakt utvalda detaljer i naturmaterial skapar lugn och struktur. De diskreta, dämpade nyanserna i brunt och petrol gör att rummet verkar naturligt och tydligt.

Ibland stämmer "less i more": i denna inredning fokuseras på det väsentliga, det ger lugn och balans. Organiska material ger en extra portion trivselkänsla.

Be Balanced är en tydlig inredningsstil full av harmoni. Perfekt för alla som vill varva ner hemma utan onödig belastning.

 Inredningstrend Be Balanced
Visa produkter +
 Inredningstrend Be Balanced
Visa produkter +
 Inredningstrend Be Balanced
Visa produkter +
 Inredningstrend Be Balanced
Visa produkter +

Trendfärger inom denna inredningsstil

Titta på färgkartan (PDF, 306 KB) och välj en favoritfärg. Anteckna färgnumer och beteckningar och låt rätt mängd blandas till i vår färgbrytningsservice. Har du frågor? Våra projektrådgivare på färgbrytningsservicen ger dig gärna rådgivning.

Färgkarta Be Balanced

Inredningstrender som du kanske också tycker är intressanta

upp