0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-27 klockan 12:44. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Skrivbordslampor


29 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
29 av 29 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Skrivbordslampor"

Köp skrivbordslampa på HORNBACH.se

Här hittar du ett brett sortiment av belysning för ditt hemmakontor eller skrivbord. Vi har allt från klassiska skrivbordslampor till moderna LED-lampor för skrivbordet, och i olika färger som rosa, grön, svart, vit och guld. För den som söker en klassisk skrivbordslampa är en bibliotekslampa i grön ett utmärkt val, en så kallat bankirlampa. Denna stilrena lampa ger en tidlös känsla och är perfekt för att skapa en lugn och behaglig arbetsmiljö. Små skrivbordslampor passar bra på mindre skrivbord eller för den som söker en diskret belysning, skrivbordslampor till barn, skrivbordslampa med integrerad laddare för mobilen eller stora skrivbordslampor för arbetsbordet. En dimbar skrivbordslampa kan vara skönt för ögat, då du kan reglera ljusstyrkan efter ljuset runt dig. På HORNBACH kan du köpa skrivbordslampor som ger dig en bra belysning vid ditt hemmakontor eller skrivbord, oavsett om du arbetar framför datorn, målar i en målarbok eller syr på en symaskin.

Skrivbordslampor

Köp skrivbordslampa som passar dig

För den som söker en modern lösning är våra LED-skrivbordslampor ett utmärkt val. Dessa lampor ger en kraftfull och energieffektiv belysning som är perfekt för att arbeta vid datorn. Vi har också snygga skrivbordslampor i rosa som ger en mjuk och behaglig belysning. För den som vill ha en mer traditionell belysning på sitt skrivbord erbjuder vi skrivbordslampor med E27-sockel, vilket ger en stark och pålitlig belysning som passar bra för arbete eller läsning.

Oavsett vilken typ av skrivbordslampa du söker, så har vi ett brett sortiment av skrivbordsbelysning som passar dina behov. Vi har också skrivbordslampor för barn som är både färgglada och roliga, vilket gör att barnen gärna sitter och arbetar vid sitt skrivbord. Välj mellan olika färger och stilar för att hitta den perfekta skrivbordslampan för dig! För den som söker en mer industriell stil har vi också skrivbordslampor i svart och mässing som ger en rå och robust känsla till rummet. En vit skrivbordslampa passar utmärkt för den som söker en mer modern och minimalistisk belysning.

Välj rätt kontorslampa

För att skapa en komplett arbetsplats är det viktigt med rätt belysning på skrivbordet. Vi har därför ett brett sortiment av kontorslampor som ger en stark och klar belysning som passar bra för att arbeta vid datorn. Våra arbetslampor är också utmärkta för den som söker en stark och pålitlig belysning i sitt arbetsrum. Kontorslampor är också en viktig del av belysningen i ett bibliotek eller en läshörna. Vi har därför ett brett utbud av bibliotekslampor som ger en mjuk och behaglig belysning som gör det lätt att läsa och arbeta med papper.

Oavsett vilken typ av skrivbordslampa du söker, så finns det en mängd olika valmöjligheter. Vi har skrivbordslampor och kontorslampor i olika färger, stilar och material, så att du kan hitta den perfekta belysningen för ditt hemmakontor eller skrivbord. Våra lampor ger en stark och klar belysning som hjälper dig att arbeta och läsa på ett bekvämt och effektivt sätt. För de som vill kunna justera sin belysning så har vi även dimbara skrivbordslampor.

Vad ska man tänka på när man väljer skrivbordslampa?

Det finns några viktiga faktorer att tänka på när man väljer en skrivbordslampa. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du hitta den perfekta skrivbordslampan för dina behov och preferenser.

  • Belysning är en av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer en skrivbordslampa. Det är viktigt att välja en lampa som ger tillräckligt med ljus för att du ska kunna se vad du gör, men inte så mycket att det blir bländande eller ansträngande för ögonen. LED-lampor är vanligtvis en bra lösning eftersom de ger en jämn belysning och är energieffektiva.
  • Det är viktigt att tänka på var du kommer att placera din skrivbordslampa. Om du har ett stort skrivbord kanske du vill ha en lampa som är högre eller som kan justeras för att ge en bredare belysning. Om du har ett mindre skrivbord kan en mindre lampa vara mer lämplig. Kanske behöver du ha en skrivbordslampa som kan skruvas fast på bordsskivan, detta sparar plats.
  • Skrivbordslampor finns i många olika stilar och material, från klassiskt till modernt och från trä till metall. Det är viktigt att välja en stil som passar med din inredning och som du tycker om.
  • Skrivbordslampor finns i olika färger, från rosa och grönt till svart och guld. Färgen på din lampa kan påverka stämningen i rummet, så välj en färg som passar dina preferenser och som matchar din inredning. Ska du ha din skrivbordslampa i hemmakontoret så kommer du se lampan hela arbetsdagen, så det är viktigt att du köper en snygg skrivbordslampa.
  • Om du vill ha mer flexibilitet i din belysning kan en justerbar skrivbordslampa vara ett bra val. Du kan justera höjden och vinkeln på lampan för att ge optimal belysning när du arbetar.
  • Tänk på energianvändningen när du väljer en skrivbordslampa. LED-lampor är vanligtvis de mest energieffektiva alternativen, och kan också hålla längre än traditionella glödlampor.

Varför behöver man en skrivbordslampa?

Det finns flera skäl till varför man behöver en skrivbordslampa. En skrivbordslampa ger tillräcklig med belysning för att du ska kunna arbeta, läsa eller studera vid ditt skrivbord. Om du har en svag belysning kan det anstränga ögonen och göra det svårare att fokusera. Genom att köpa en skrivbordslampa kan du skapa en lämplig arbetsmiljö för dig själv. En bra arbetsmiljö är viktig för att kunna arbeta effektivt och för att undvika onödiga påfrestningar på kroppen. Skrivbordslampa hjälper dig att fokusera på dina arbetsuppgifter och minska distraherande faktorer som dålig belysning eller skuggor. En snygg skrivbordslampa kan också bidra till att skapa en trevlig och funktionell arbetsmiljö. Det finns många olika stilar och material att välja mellan, så att du kan hitta en lampa som passar dina önskemål och din inredning.

Sammanfattningsvis är en skrivbordslampa en viktig del av din arbetsmiljö och kan hjälpa dig att arbeta mer effektivt och bekvämt vid ditt skrivbord. Det kan också bidra till att skapa en snygg och funktionell arbetsmiljö som du trivs med.

Vilka funktioner kan en skrivbordslampa ha?

En skrivbordslampa kan ha flera olika funktioner som kan göra den mer användbar och bekväm att använda. Många skrivbordslampor har justerbara halsar eller armar, vilket gör det möjligt att ändra höjden och riktningen på lampan för att få optimal belysning. Vissa skrivbordslampor har en dimbar funktion, vilket gör att du kan anpassa belysningen efter dina behov. Detta kan vara särskilt användbart om du vill ha en mjukare belysning när du läser eller arbetar. En del skrivbordslampor har inbyggda USB-portar, vilket gör det möjligt att ladda din telefon, surfplatta eller annan elektronik direkt från lampan. Andra skrivbordslampor har trådlösa funktioner som Bluetooth, WiFi eller fjärrkontroll, vilket gör att du kan kontrollera lampan från din telefon eller dator, eller från en fjärrkontroll. Många moderna skrivbordslampor har energisparande funktioner som rörelsedetektorer eller automatiska avstängningsfunktioner. Detta kan hjälpa till att spara energi och pengar på elräkningen.

Handla skrivbordslampa & kontorslampa på webben

En kontorslampa eller skrivbordslampa kan ha flera olika funktioner som kan göra den mer användbar och bekväm att använda. Det är viktigt att välja en lampa med de funktioner som passar dina behov och önskemål för att få ut det mesta av din belysning vid ditt skrivbord eller hemmakontor. Köp din skrivbordslampa direkt på webben så skickar vi den till dig, snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

Har du inte bestämt dig för vilken sorts belysning som är rätt för dig och det rum som den ska lysa upp? Ta dig då en titt och låt dig inspireras av vårt breda sortiment av inomhusbelysning.

upp