0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 11:03. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Lasermätare


 
 
10 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Stativ BOSCH BT 160
Bosch Professional
604,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Stativ BOSCH PROFESSIONAL BT 250
Bosch Professional
(6)
1020,66 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
10 av 10 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Lasermätare"

Köp lasermätare hos HORNBACH

Är du trött på att krångla med tumstock och måttband? Med en lasermätare får du exakta mått utan ansträngning! Med en lasermätare kan du räkna ut exakta mått, area och volym för att kunna räkna ut materialåtgången i ett projekt. Lasermätare kommer i många olika utförande och det finns lasermätare för alla projekt. Bosch lasermätare är ett populärt val och har många fördelar. Välj och vraka bland HORNBACHs sortiment av lasermätare och hitta en som passar dig! Men vad finns det för olika lasermätare?

Olika typer av lasermätare

Det finns många typer av lasermätare som är anpassade efter olika typer av användning. Hos HORNBACH hittar du krysslaser och linjelaser men även rotationslaser.

En linjelaser är ett användbart verktyg som ersätter det vanliga vattenpasset. Med denna lasermätare kan du enkelt sätta upp tavlor eller hyllor i samma höjd. En lasermätare som kan visa både lodräta och vågräta linjer samtidigt kallas krysslaser. Ska du skapa en tavelvägg? Använd en lasermätare för att få upp alla tavlor snyggt och rakt. Välj en lasermätare från Bosch som är enkel att använda och är självnivellerande eller en lasermätare från DeWalt med antingen grön eller röd laser.

En rotationslaser är användbar för enkla projekt men används mest för mer komplexa projekt där man jobbar med större yta. Denna lasermätare mäter 360 grader runt sin egen axel både vertikalt och horisontellt. Du kan till exempel använda en rotationslaser till att mäta ut lutning på tomten för att veta vart vattnet tar vägen innan du ska dränera.

Lasermätare

Vem behöver en lasermätare?

När du väll ersatt din tumstock eller ditt vattenpass med en lasermätare kommer du inte vilja använda något annat. En lasermätare är användbart i enkla projekt som att sätta upp en hylla eller behöver räkna ut arean på en vägg, för att veta hur mycket färg du behöver köpa. Men lasermätare är också användbara till mer avancerade projekt, som att påvisa höjdskillnader i marken som behöver grävas ut inför en utbyggnad av huset. Med ett enkelt knapptryck får du upp helt raka streck som du kan förhålla dig till.

Välj en lasermätare med självnivellering så behöver du inte ens tänka på att lasermätaren står helt rakt.

Behöver du ett stativ till din lasermätare? Se vårt sortiment för stativ till lasermätare och hitta en som passar din lasermätare!

Köp lasermätare online hos HORNBACH

Lasermätare gör ditt projekt enklare på många sätt. Du får snabbt ett exakt resultat och du behöver inte krångla med andra mätverktyg. Du kan använda lasermätare utomhus och inomhus, helt enkelt till alla dina projekt. Hos HORNBACH hittar du lasermätare från kända varumärken som Bosch, Makita, DeWalt och Stanley – alltid till ett lågt pris.

upp