Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 21:49. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Parasollfot


18 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Parasollfot med hjul 40kg
(44)
389,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Parasollfot HILLERSTORP 35kg
Hillerstorp
799,00 kr * / st
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Parasollfot rund plast 15kg svart
(3)
249,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
18 av 18 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Parasollfot"

Populärt sortiment inom kategorin "Parasollfot"

Köp parasollfot i HORNBACHs webbshop

Har du gått och blivit med parasoll, då är du nu på jakt efter en ny parasollfot. I HORNBACHs webbshop hittar du ett stort utbud av parasollfötter av olika material, viktklasser och med olika monteringsmodeller. En flexibel parasollfot med hjul, en snygg parasollfot i granit eller en lätthanterlig parasollfot i plast. Vare sig du letar efter en parasollfot att ta med till stranden eller en stabil parasollfot till uteplatsen kommer du garanterat hitta den bästa parasollfoten till ett lågt pris i vårt sortiment!

Hitta en parasollfot i din stil och prisklass

Alla parasoll behöver inte samma typ av parasollfot. Vilken parasollfot du ska köpa beror på storleken och vad för typ av solskydd parasollfoten ska stötta. Det skiljer också mellan olika parasoll, i hur grovt parasollstativet är. Den flesta parasollfötter är här justerbara och klarar av att hålla fast ett stativ mellan exempelvis 20-54mm. 30-50mm eller 38-48mm är också vanliga mått där en parasollfot kan justeras emellan.

Parasollfot i plast

För de lättare varianterna räcker det oftast med en parasollfot av plast som kan fyllas med antingen vatten eller sand, för att på så vis bli tyngre och mer stabilt. Parasollfoten av plast är ett klassiskt val och är som sagt bra för de mindre och lättare alternativen. Den billigaste parasollfoten du kan hitta på marknaden är oftast den i plast, då det inte ligger särskilt mycket material i denna fot till parasoller.

Parasollfot i granit

Har du däremot ett stort parasoll kommer du behöva köpa en parasollfot som är kraftigare och klarar av att stötta det även när vinden tar tag i tyget. En bra parasollfot är då parasollstöden tillverkade i granit. Parasollfötter i granit har med sin vikt kapacitet att stå emot även de starkare vindarna. Genom att köpa en stabil parasollfot slipper du oron för att parasollfoten inte ska stå emot stark blåst och risken för att det ska välta och råkar skada någon minskar tydligt med rätt parasollfot!

Parasollfot med hjul

En annan sak som är praktisk är om din parasollfot har hjul. Som du säkert redan har märkt så flyttar sig solen och med det så kan du även behöva flytta ditt parasoll. En parasollfot på 50 kg lyfter man gärna inte och bara bär iväg med, en parasollfot i betong kan väga allt mellan 10 och upp till 60kg. Här behövs det en parasollfot på hjul, annars kommer du skada dig!

Parasollfot

Parasollfot till hängande parasoll

Har du ett större solskydd eller ett parasoll som hänger över ett bord så kommer det att krävas en lite större och tung parasollfot. Ofta är dessa modeller av fötter till parasoll enbart ett kors av någon metall. Du får sedan själv lägga dit fyra stycken stenplattor för att hålla parasollfoten på plats. Detta för att en sådan här tung parasollfot kan du inte köpa komplett, då vikten är svår att hantera.

Parasollfot till balkong

En balkong ger dig en begränsad yta för trädgårdsmöbler, krukor och andra inredningsdetaljer som du vill omge dig med, då vore det tråkigt om parasollfoten behöver ta mer plats än nödvändigt. En liten parasollfot kan fortfarande väga mycket, så att parasollet står kvar, även om vinden tar tag i det. Det finns parasollfötter i betong som man har kunnat halvera i yta för att de bättre ska kunna få plats på balkongen. Här får man också ha i åtanken att ett balkongparasoll oftast är mindre än ett trädgårdsparasoll och därmed kan även parasollfoten för balkongen vara mindre.

Beställ din parasollfot redan idag!

Så till dig som letar efter en ny parasollfot, beställ din parasollfot redan idag och var redo när solen tittar fram! För visst låter det skönare att få din parasollfot levererad direkt till dig istället för att springa runt i butiker på jakt efter en prisvärd och stadig parasollfot när solen skiner där ute? Såklart det gör! Så spara både tid och pengar och klicka hem din parasollfot nu! För på HORNBACH har vi alltid parasollfötter till lågt pris – det garanterar vi med vår prisgaranti!

Har du inte bestämt dig för vilket solskydd som passar dig och din uteplast? Missa då inte HORNBACHs breda sortiment av solskydd för trädgård, altan och balkong.

upp