Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-02-01 klockan 11:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Ljusslingor


21 resultat
Ljusslinga BOLTHI Mio 10 LED
Bolthi
595,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Adapter batteriljusslinga 3xAA
(4)
79,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Fästen LAFIORA ljusslang 25st
Lafiora
(1)
49,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp f.n. ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp f.n. ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
21 av 21 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp ljusslingor på HORNBACH.se

Sverige är jättevackert under sommaren och det är också under denna period som vi njuter som mest av våra trädgårdar. Sommaren är också kort - men med rätt trädgårdsbelysning och ljusslinga utomhus så kan den ljusa säsongen bli längre! På HORNBACH kan du köpa trädgårdsbelysning och ljusslingor som både ger stämning och lyser upp dina favoritplatser i trädgården. Med ljusslingor inomhus såväl som utomhus ljusslingor dekorerar du ditt hem, din balkong och uteplats, både för att dekoration under den mörkaste årstiden samt att höja stämningen under mörka sommarkvällar.

Förläng utesäsongen med en dekorativ ljusslinga utomhus

Belysning ovanifrån, underifrån, längs trädgårdsgången, på buskar och träd eller punktbelysning på speciella växter och skulpturer – du kan aldrig få för mycket trädgårdsbelysning. Det är inte så många månader i Sverige där kvällarna är ljusa, men med trädgårdsbelysning eller en ljusslinga på balkongen kommer du kunna njuta av din uteplats även efter att det har blivit mörkt. Om du har en större uteplats eller trädgård så kommer denna att kännas säkrare, då belysningen ger dig en bättre uppsyn över tomten inifrån huset.

Ljusslingor

Oavsett om du ska köpa ljusslinga som ska sitta utomhus eller ljusslinga för inomhus så är det att rekommendera en led ljusslinga. Inköpspriset är högre men en ljusslinga led kommer att hålla längre, den är mer miljövänlig och med tiden kommer det bli en bättre affär ekonomisk, då en LED-belysning drar betydligt mindre energi. Dessutom så kommer du aldrig behöva gå på jakt efter reservlampor, då dessa inte är utbytbara.

Köp led lampor i ett system

När du har bestämt dig vad det är för ljusslinga som skulle passa bra i din trädgård, så kan du välja att köpa ljusslinga för utomhus som är sammankopplade i ett system. Då kan du enkelt lägga till den armatur som du vill ha på en längre kabel med hjälp av snabbkopplingar – smidigt! Många varianter på trädgårdsbelysning och utomhus ljusslingor kommer dessutom med lågspänning, vilket innebär att du som konsument själv får montera belysningen på plats. Men även om du inte har möjlighet att ansluta din trädgårdsbelysning till elnät, så kan du fortfarande få kulörta ljusslingor eller någon annan form av mysigt sken när mörkret faller.

På HORNBACH har vi ett brett utbud av olika ljusslingor med glödlampa, batteridriven ljusslinga för utomhusbruk eller de ljusslingor som ansluts till elnätet och som garanterat kommer att lysa upp i mörkret och tillföra ytterligare stämning under årets högtider eller på trädgårdens alla kalas.

Med rätt led ljusslinga utomhus blir partyt en succe!

Ljusslingor förknippas starkt med julen men det är också trevligt med mer belysning i de flesta trädgårdar under den mörkaste tiden på året. Förutom vanliga vita ljusslingor och ljusslingor i regnbågens alla färger så finns det också en uppsjö olika former på en ljusslinga. Ett ljusnät är precis som det låter ett nät med lampor som du enkelt lägger över exempelvis buskar och träd. Med ett ljusnät slipper du att trassla isär och vira runt en ljusslinga för att dekorera i din trädgård – lägg bara ett ljusnät där du vill ha belysning!

När du sätter upp ljusslingor eller ljusslinga med led, så gör du det inte enbart för dig själv, alla kan ta del av den stämningsfulla belysningen som du sätter upp i ditt hem och din trädgård.

Rätt trädgårdsbelysning kommer att sätta stämning och förlänga trädgårdsfesterna och du kommer att kunna ge dina gäster bästa upplevelsen! Häng trädgårdsbelysning i form av ljusslingor mellan träden, tänd lyktor och ljuskoppar som du placerar ut på bordet, så kan festligheterna fortsätta långt in på småtimmarna. På HORNBACH kan du köpa trädgårdsbelysning i olika färger, allt från ett varmvitt sken till starkt färgade lanternor.

Köp din ljusslinga på webben

Oavsett vad du har för storlek på din trädgård så kan du göra det till en härlig plats att umgås på, både före och efter det att mörkret har fallit. På HORNBACH kan du köpa trädgårdsbelysning som dels lyser upp din tomt men även ljusslingor som höjer mysfaktorn i din trädgård. I vårt breda sortiment hittar du belysning som lyser upp alla dina trädgårdskalas, både ljusslingor som är nätdrivna och energisparande LED-ljusslingor. Glöm inte att batterier säljes separat till alla våra batteridrivna ljusslingor.

När du köper en dekorativ ljusslinga på HORNBACH får du alltid 30 dagars öppet köp, och du handlar garanterat till lägsta pris, med vår prisgaranti! Läs mer om om HORNBACHs lågprisgaranti och börja handla nu!

upp