Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-05 klockan 05:19. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Soffbord


6 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Tips & råd
Att tänka på innan du väljer utemöbler

Att tänka på innan du väljer utemöbler

Är det dags att köpa nya utemöbler till terassen, balkongen eller trädgården? Här hittar du information om de olika materialen som finns, och vad som kan vara bra att tänka på innan du bestämmer dig för vilka utemöbler d ...mer

Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
6 av 6 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Soffbord"

Populärt sortiment inom kategorin "Soffbord"

Köp soffbord på HORNBACH.se

För att din möbelgrupp ska bli komplett så krävs det ett soffbord. Ett soffbord utomhus eller ett loungebord är ett lågt bord och därmed perfekt som avlastningsbord framför soffan. Du kan antingen lägga upp benen på ditt soffbord en varm sommardag eller placera något kallt att dricka på det. Med ett soffbord ute gör du din uteplats komplett! På HORNBACH kan du köpa loungebord, utomhus soffbord och satsbord ute, i olika material, stilar och prisklasser.

Vilket soffbord utomhus ska man ha?

Både soffbord utomhus, loungebord och satsbord ute är en viktig del av möbleringen på din uteplats eller balkong. Vid soffbordet spenderar vi mycket tid för både umgänge, måltider och avkoppling, men det är också en plats där vi lägger av oss våra saker. Soffbordet är förutom en funktionell möbel även en central del i vår trädgård. Därför är det viktigt att hitta ett utomhus soffbord som passar dina behov och önskemål. Kanske är du ute efter ett runt soffbord utomhus i glas, ett ovalt soffbord, ett kvadratiskt soffbord utomhus trä eller ett satsbord utomhus?

På HORNBACH kan du köpa soffbord ute i alla former och material! Oavsett om funktion eller design är det viktigaste när du väljer loungebord, har vi något som passar dig. Ett soffbord utomhus är väldigt snyggt och mysigt både vid middagsbesök eller när du sitter ensam och försjunken med en bok. Våra snygga loungebord passar till de flesta stilar och är enkla att kombinera. Hos oss kan du köpa billigt soffbord för utomhusbruk eller loungebord till din trädgård och balkong.

Har du en väldigt liten uteplats eller balkong så kan ett satsbord utomhus vara det rätta valet för dig. Satsbord utomhus säljs i set om två till fyra stycken. Fördelen med att ha ute satsbord är att man kan antingen använda ett och då förvara de övriga mindre soffborden under, eller sprida ut soffborden på uteplatsen vid behov.

Hållbart soffbord utomhus

Med rätt soffbord ute är det möjligt att skapa din alldeles egna personliga oas i trädgård, på altanen eller på din balkong. Soffbordet, ett lågt bord utomhus ska vara stadigt och av hög kvalité. Möbler som är tänkta att stå utomhus måste klara av vädrets makter. Soffbord och loungebord tillverkas i material som konstrotting, aluminium, plast eller trä, när de ska stå ute. Du bör behandla ditt soffbord utomhus trä med träolja 2-3 gånger under våren och sommaren för att undvika att möbeln torkar och spricker. Tar man bara hand om dem kommer de hålla sig fina i många år.

Köp soffbord på webben

På HORNBACH tillhandahåller vi ett brett sortiment av olika ute soffbord och loungebord, allt från runt soffbord utomhus, soffbord utomhus trä till ute satsbord. Välj mellan soffbord utomhus i material som trä, metall, plast eller konstrotting, för att bara nämna några. Reservare ditt soffbord direkt på webben eller beställ det direkt hem. Vi lovar snabba, trygga och smidig leverans – alltid till ett lågt pris!

upp