Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 05:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Balkongstolar


1 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
1 av 1 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Balkongstolar"

Köp balkongstolar och klappstolar på HORNBACH.se

Även den minsta balkong kan du förvandla till ett grönt paradis under sommarmånaderna, det är bara fantasin som sätter gränserna! Är ni många i bostaden som ska få rum på uteplatsen eller får du ofta gäster? Detta är inget problem! Med klappstolar eller sittpuffar kan du snabbt ställa iordning fler sittplatser till dina gäster och sen lika fort städa undan dessa. Balkongstolar är mindre stolar, som inte tar lika mycket plats från golvytan. På HORNBACH kan du köpa lätta, smidiga och sköna caféstolar och balkongstolar för alla tillfällen, oavsett om du avser att använda dem hela sommaren eller som en extrastol när du får oväntat besök.

Vad är en klappstol?

Precis som vi nämnde tidigare så är en balkongstol en enklare variant av stol. Sittytan är i de flesta fall mindre, ofta så har en caféstol en rund eller en rundad form på stolsitsen. De flesta balkongstolar saknar armstöd och hög rygg, som en positionsstol har. En fördel hos denna stol är att dem många gånger är stapelbara, det vill säga att du kan lyfta dem i varandra och därmed stapla dem på höjden. Med andra ord så är balkongstol som är stapelbar superbra om du vill spara plats! Ett annat alternativ är att hänga stolen på väggen, då är det en klappstol du ska köpa. En klappstol är en hopfällbar stol, som med andra ord tar upp minimal plats när den inte används. Du kan då ställa undan din klappstol i ett smalt utrymme och ta fram den igen när du har fått gäster, praktiskt va?

Köp snygga balkongstolar i konstrotting

Ett modernt, trendigt och stilrent material att köpa stolar till balkong eller uteplats i är konstrotting. Förutom att det är ett populärt material så är även konstrotting underhållsfritt. Du kan både få en snyggt möblerad balkong samtidigt som den inte tar din lediga tid i anspråk för skötsel, istället får du mer tid för att njuta av solen och värmen i dina nya balkongstolar av konstrotting! En annan stol som förhöjer stilen på din balkong är en barstol. Denna stol är perfekt att ställa på en mindre yta, då den är hög och inbjuder till att sitta rakt eller kanske endast luta sig mot. Inte som hos en fåtölj, där du snarare halvligger och helst av allt skulle vilja slänga upp benen på en sittpuff.

För övrigt så är en sittpuff ett bra alternativ till en café- eller balkongstol. En sittpuff kan nämligen användas som både stol, bord och fotpall. Det är en möbel som är mycket universal och kan kombineras i flera olika kulörer och mönster för att skapa en levande och inspirerande utomhusmiljö på din balkong.

Köp klappstol, sittpuff eller balkongstol på webben

På HORNBACH kan du köpa stolar som förvandlar din balkong eller uteplats till ett riktigt smultronställe. Får du oväntat besök eller gäster så är det praktiskt att ha stapelbara balkongstolar eller klappstolar hemma. Skapa en inbjudande miljö genom att placera ut caféstolar eller trendiga balkongstolar i konstrotting. Hos oss finner du ett brett utbud av möbler för att göra din balkong eller uteplats inbjudande.

Att köpa exempelvis caféstol eller sittpuff på webben har flera fördelar. Dels så slipper du ombesörja frakten själv, utan får dina stolar till balkongen levererade hem till dig eller ditt postombud. Köper du dina stolar på webben kan du i lugn och ro jämföra och hitta det bästa alternativet för dig och det utrymme som du ska ha dina utomhusstolar på, det kan inte bli fel! Vill du ha dina stolar till balkongen redan idag? Använd då vår tjänst reservera och hämta, så plockar vi ihop din order och du är välkommen in till ditt närmaste HORNBACH-varuhus för att hämta dem.

upp