0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-27 klockan 12:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fåtöljer


14 resultat
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Tips & råd
Att tänka på innan du väljer utemöbler

Att tänka på innan du väljer utemöbler

Är det dags att köpa nya utemöbler till terassen, balkongen eller trädgården? Här hittar du information om de olika materialen som finns, och vad som kan vara bra att tänka på innan du bestämmer dig för vilka utemöbler d ...mer

Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Stol PLUS Siesta 80cm
Plus
3895,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
14 av 14 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Fåtöljer"

Köp fåtölj på HORNBACH.se

En fåtölj kan både vara en bekväm sittplats och en snygg inredningsdetalj. Vilken typ av fåtölj du vill ha beror på hur du vill använda den, vart den ska stå och vilken inredningsstil du har på din uteplats eller balkong. Men oavsett vilken typ av fåtölj du är ute efter, en loungefåtölj, konstrotting fåtölj eller fåtölj i trä, så hittar du den på HORNBACH. Vi har ett stort utbud av fåtöljer för utomhusbruk i olika stilar och utföranden, oavsett om du vill sitta nersjunken med en bra bok eller skapa pricken över i:et i din inredning. Ta dig själv en titt i vårt sortiment av trädgårdsfåtöljer och hitta din favorit.

Vi har loungefåtölj för alla smaker och inredningar

Det finns få möbler som du kan variera, piffa och sätta din egen prägel på som med en fåtölj. Under sommarsäsongen flyttar vi alla ut i våra trädgårdar, detta gäller även vår inredning. För visst vill man att utefåtöljen eller loungefåtöljen går i samma stil som det övriga möblemanget på utsidan. Det är inte ovanligt att vi väljer samma eller liknande inredning inne som utomhus. Så uppskattar du textilier, blommor, mattor och liknande så kommer detta även att lysa igenom på utsidan. Då är en utomhus fåtölj en möbel som du enkelt kan passa in, men vilken fåtölj för utomhus ska du köpa?

En konstrotting fåtölj med sitt moderna uttryck är alltid ett säkert val. Förutom att en loungefåtölj är ett stilrent alternativ, med raka linjer så är konstrotting även underhållsfritt. Den enda skötsel som en konstrottingfåtölj behöver är att tvättas av emellanåt med vatten och rengöringsmedel som är avsett för plast. Det bäste är givetvis att vinterförvara ett fåtöljsset i konstrotting inomhus, men detta kan även göras utomhus med ett ordentligt möbelöverdrag över. Men du kan även köpa rottingfåtölj i äkta rotting eller korg. Denna stol ska du däremot förvara under tak, då den slits betydlig fortare om den står i trädgården. En äkta rottingfåtölj är en perfekt stol till uterum eller för en inglasad balkong.

En utomhusfåtölj eller vilfåtölj i trä kommer att hålla under lång tid, förutsatt att du sköter och underhåller träet. Du bör behandla dina trädgårdsfåtöljer i trä med träolja 2-3 gånger under våren och sommaren för att undvika att fåtöljen torkar och spricker. Innan du behandlar träet med olja så är det viktigt att först rengöra det, med trärengöringsmedel och sedan låta den torka.

Att köpa fåtöljsset i konstrotting eller loungefåtölj kan göra underverk för din trädgård eller balkong. Du kan enkelt skapa små rum i trädgården eller en personlig vrå på din balkong. En loungefåtölj förhöjer atmosfären på en uteplatsen eller i ett uterum tillsammans med rätt textilier. Söker du dessutom en plats för avkoppling är en loungefåtölj ett utmärkt val där du kan sjunka ner bekvämt och njuta av en bra bok eller en kopp gott kaffe. Är du på jakt efter en fåtölj utomhus i en klassisk stil så är fåtöljer i naturrotting och trä ett bra alternativ. Gillar du det moderna så är ett säkert kort just nu en konstrotting fåtölj. På HORNBACH hittar du rätt trädgårdsfåtölj, oavsett vilken stil och modell du föredrar.

Köp loungefåtölj och utomhus fåtölj på webben

På HORNBACH kan du köpa fåtöljer utomhus som är tillverkade i tåliga material, från etablerade leverantörer som Hillerstorp. Beställ din loungefåtölj eller rottingfåtölj utomhus på webben och få din den levererad direkt till dig, snabbt, smidigt och enkelt. Med vår lågprisgaranti kan du vara säker på att du alltid köper din fåtölj till lägsta pris hos oss!

Du kanske också är intresserad av

upp