0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-28 klockan 20:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Eldställ


4 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Kaminset Rais Buteo
2300,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Kaminset Rais Tetra
2300,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp eldställ på HORNBACH.se!

Håll det rent och snyggt framför din öppna spis med hjälp av ett eldställ! Ett eldställ innehåller flera olika verktyg som hjälper dig att flytta vedträn, aska och skräp från veden, dessutom blir eldstället en snygg inredningsdetalj i ditt hem! Hos HORNBACH finner du ett brett utbud av eldställ, kaminset och vedställ – både på webben och i våra varuhus!

Ett eldställ hjälper dig att hålla ordning och reda

Med ett eldställ ser du till att du alltid har verktygen du behöver till din brasa nära till hands! På så vis kan du enkelt hålla det rent och snyggt runt din brasa eller kamin. Hos HORNBACH finner du eldställ innehållandes eldstadsbeslag, som är både tåliga och avsedda för att användas när du ska städa bort skräp från ved, aska och sot. I de flesta set ingår borste och skyffel och i många fall även vedhake och tång. Om du vill ha din ved nära till hands inomhus så har HORNBACH även ett stort utbud av vedställ. Förutom sin praktiska funktion blir vedstället ytterligare en snygg inredningsdetalj kring din öppna spis!

Behöver du hjälp eller funderar du på vilket eldställ du ska köpa? Vi hjälper dig! Prata med våra projektrådgivare så får du tips och råd kring vad du ska tänka på när du köper ditt eldställ!

Handla eldställ hos HORNBACH - dina fördelar

Hos HORNBACH finner du ett brett utbud av eldställ och vedställ i flera olika storlekar, färger och utföranden. Alltid till ett lågt pris tack vare vår lågprisgaranti. I vår webbshop kan du beställa ditt eldställ med hemleverans, så skickar vi det direkt till dig. Snabbt, smidigt och prisvärt! Skulle du föredra att hämta ditt eldställ själv så kan du reservera det direkt på vår webbsida för upphämtning i ditt närmaste HORNBACH-varuhus samma dag.

upp