0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
2023-06-06 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-06-04 klockan 19:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Elfa – kvalitativa förvaringssystem

Lästid: 5 min.
Elfa – kvalitativa förvaringssystem

Elfa erbjuder förvaringssystem som är skapade för att passa allas behov, oavsett var i livet de befinner sig. I Elfas sortiment finns allt ifrån flexibla förvaringslösningar till måttbeställda skjutdörrar. Allt i hållbar och funktionell design – av högsta kvalité.

Smarta förvaringsystem från Elfa

Elfa erbjuder olika typer av förvaringssystem; golvstående eller för montering på vägg eller dörr. Välj det system som passar ditt utrymme och dina behov bäst och addera sedan de förvaringsprodukter du behöver.

Klick-in system topphängt

I "Klick-in system topphängt", hänger hela förvaringssystemet på en bärlist. Bärlisten skruvas fast i väggen och hängskenorna hängs på bärlisten. Sedan är det bara att klicka fast själva inredningen med hjälp av konsoler.

Eftersom systemet kan måttanpassas, passar det i princip i alla utrymmen där du har en vägg att skruva i. Och det enda du behöver skruva i väggen är själva bärlisten – hur smidigt som helst!

Elfa inspiration

Klick-in system fristående

Klick-in system fristående är optimalt om du inte kan eller vill skruva i väggarna. Om du har ett stort rum och vill skapa en rumsavdelare, är detta möjligt med detta system, eftersom det är dubbelsidigt.

Komplettera med de inredningsprodukter du behöver för att skapa bra förvaring i exempelvis sovrum, garage eller tvättstuga.

Elfa klick in fristående

Tips:

Vill du ha hjälp att beställa förvaringssystem från Elfa? Personalen på byggavdelningen i våra varuhus kan hjälpa dig att bygga upp ditt förvarningssystem och beställa alla delar.

Elfa hyllsystem

Hyllsystem traditionellt

Elfas klassiska väggmonterade "Sparring"-system. Systemet består av skenor som fästs direkt i väggen, konsoler för hyllplan och traditionella melaminhyllplan. Hyllsystemet kan användas för måttanpassade lösningar i "svåra" utrymmen, såsom runt dörrar eller under en trappa.

Hyllsystem plug-in

Plug-in melaminhyllplan är en ny lösning inom Elfas hyllsystem, för att göra monteringen ännu enklare. Hyllplanen klickas i konsolerna med hjälp av ett plugg-set för plug-in melaminhyllplan. Den förbestämda sektionsbredden gör detta system optimalt för standardlösningar, såsom bokhyllor.

Elfa hyllsystem

Elfa backsystem

Elfas backsystem är ett fristående system som byggs ihop av gavelsidor, tvärstag och backar. Backsystemet kan placeras i exempelvis garderober och tvättstugor – antingen fristående eller på hjul. Kombinera backsystem i olika höjder och komplettera med olika tillbehör för att skapa ett förvaringssystem som passar ditt utrymme perfekt.

Backarna kan användas i vanliga standardgarderober, och då med hjälp av glidlister.

Elfa backsystem

Elfa Décor design

Elfa Décor design är ett sortiment med garderobsinredning där funktion och flexibilitet kombineras med en exklusiv träkänsla.

Med hyllor, backfronter och detaljer i trä får du en mer exklusiv känsla på din förvaring – samtidigt som flexibiliteten och den luftiga känslan från Elfas klassiska system bevaras. Décor bygger på Elfas Klick-in system med moduler som kan kompletteras och anpassas till ditt utrymme och dina förvaringsbehov.

Elfa Decor design
Elfa Decor design

Måttbeställ skjutdörrar från Elfa

Med hjälp av Elfas planeringsverktyg kan du enkelt planera din drömförvaring – med allt från garderobsinreding till måttanpassade skjutdörrar.

Läs mer om hur du beställer måttanpassade skjutdörrar för garderob och förvaring >>

Elfa Vista
Elfa Artic

Du kanske också är intresserad av

upp