0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-16 klockan 17:53. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Jungborn – högkvalitativt badrumsporslin

Lästid: 3 min.
Jungborn

Jungborn står för exklusiv design, högkvalitativa material och moderna funktioner. Produkternas klassiska former med sin tidlösa design erbjuder individuella kombinationsalternativ. Här kan du läsa mer om varumärket Jungborn.

Detta är Jungborn

Från tidlösa, klassiska former till modern design – Jungborn erbjuder individuella kombinationsalternativ för ditt badrum. Upplev lyx till ett rimligt pris. Jungborn står för absolut tillförlitlighet, vilket understryks med:

  • 30 års kvalitetsgaranti på ytbeläggningen av sanitetskeramik och badkar.
  • 10 års kvalitetsgaranti på ytbeläggningen på alla toalettsitsar.
  • Regelbundna kvalitétester.

Se garantivillkor för produkter från Jungborn >> (PDF, 1 466 KB)

Jungborn produkfördelar

Super hard
En modifierad polymerbas gör Jungborn-produkterna särskilt hållbara och resistenta. Detta gör produkterna repfasta, miljövänliga och ofarliga för dig som använder dem.

Super clean
Produkter med symbolen "SUPER CLEAN" kännetecknas av en särskilt smutsavvisande ytfinish. Detta säkerställer att vatten, smuts och kalk avlägsnas snabbare. För dig betyder detta ett renare badrum och enklare rengöring.

Jungborn

Handfat från Jungborn

Olika kombinationer för varje smak – oavsett om du vill designa ditt badrum i en klassisk, urban eller industriell stil. Handfat från Jungborn är dessutom den perfekta lösningen för gästtoaletter och små badrum.

Jungborn

Toaletter från Jungborn

Jungborns toaletter tillverkas i en kombination av funktion och estetik på ett extraordinärt sätt. Modern teknik som mjukstängade toalettsitsar och spolkantslösa toaletter förenklar din vardag.

De avtagbara locken förhindrar smutsavlagringar på sidan och fullbordar det harmoniska utseendet.

Jungborn

Produktfördelar med Jungborn toalettstolar

Spolkantsvarianter

Spolkantslösa toaletter och toaletter med öppen spolkant övertygar med en mängd funktioner. De är särskilt hygieniska och lätta att rengöra, då avlagringar och bakterier inte har någon chans att gro fast. De klassiska spolkanterna är istället svåra att rengöra och fungerar som en grogrund för bakterier.

Jungborn

Observera:

För anpassning av vattentrycket behövs en flödesbegränsare (montering i spolcisternen). Därmed förhindras stänk över spolkanten om vattentrycket är för högt.

Du kanske också är intresserad av

upp
HORNBACH