0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 04:02. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Kundservice

Garanti TENNEKER

Garanti TENNEKER

Ta din grillning till nya höjder med en proffsgrill från TENNEKER. Oavsett om du föredrar kolgrillar eller gasolgrillar erbjuder TENNEKER produkter av hög kvalité – allt för att du ska kunna njuta av grillningen till 100%.

Information om varumärkets garanti hittar du nedan.

Garantivillkor

TENNEKER har tillverkats enligt de modernaste tillverkningsmetoderna och undergår kontinuerligt stränga kvalitetskontroller. HORNBACH Byggmarknad AB (garantigivaren) garanterar kvalitén för TENNEKER kol- och gasolgrillar enligt nedanstående villkor.

Garantitid

Grantitiden uppgår till 10 år från tidpunkten för inköpet. Som bevis för inköpsdatumet (garantitidens början) skall kassakvittot eller fakturan i original visas upp.

Garantins omfattning

Garantin gäller enbart för fabrikations- respektive materialfel som fanns vid köptillfället. Garantin gäller enbart, om produkten har sålts för användning för privat bruk, om den använts på lämpligt sätt, om eventuellt befintliga serviceföreskrifter iakttagits, och om produkten inte skadats eller förstörts genom olyckshändelse. Garantin gäller endast i det land där produkten köptes.

Garantin gäller inte för fel som beror på:

  • Felaktig montering eller felaktiga anslutningar.
  • Handhavarfel.
  • Felaktig skötsel.
  • Yttre påverkan.
  • Modifikation.
  • Felaktig kemisk, elektrisk eller elektronisk påverkan.

Garantin omfattar inte heller skador på förslitningsdelar som beror på normalt slitage. Garantin omfattar inte heller sido- eller följdskador.

tenneker garanti

Garantiåtgärder

Vid reklamation under garantitiden skall garantigivaren undersöka den felaktiga produkten för att kunna kontrollera om ett garantifall föreligger. Om så är fallet åtar sig garantigivaren att på egen bekostnad antingen reparera produkten eller ersätta denna med en ny produkt. Finns produkten inte längre i garantigivarens sortiment äger garantigivaren byta ut produkten mot en liknande. Den utbytta produkten eller delar av denna övergår i garantigivarens ägo. Garantin omfattar inte skyldighet till ersättning för indirekt skada eller följdskador.

Tas garantin i anspråk (reparation eller byte) leder inte detta till att garantitiden förlängs eller att någon ny garanti uppstår.

Anspråk på garantin

Vänligen kontakta närmaste HORNBACH-varuhus för att göra anspråk på garantin.

Hitta till ditt närmsta varuhus här >>

Garantigivaren kan också nås under följande email-adress för att träffa överenskommelse om, vart produkten skall sändas eller var den kan avhämtas: webbshop@hornbach.se

Garantin kan enbart tas i anspråk om kassakvittot eller fakturan i original kan uppvisas.

Rättigheter enligt lag

Rättigheterna i denna garantin innebär förutom rätten till reklamation enligt Konsumentköplagen även garanti och produktansvar som kan göras gällande kostnadsfritt. Denna garantin innebär inte någon inskränkning av Konsumentköplagen.

Ladda ner garantivillkoren här >> (PDF, 1 475 KB)

Mer om garantier

upp