0 Önskelista 0 Varukorg

Green Fantasy –2019

Inredningstrend Green Fantasy

Den här fantasifulla inredningsvärlden utstrålar en tropisk stil med sitt frodiga lövverk och ljusa blommor. Fräscha gröna och upplivande röda accenter skapar en livlig miljö för avslappning och välbefinnande.

Lästid: 1 min.

Välkommen in - välkommen till djungeln! Allt är lite vildare och mer färgstarkt här. Exotiska bladverk och blommönstrade tapeter, massor av inomhusväxter och funky möbler gör denna stil perfekt. Färgpaletten spelar gröna toner, med en komplementär kontrast av delikat aprikos och stark orange färg.

Det är här det händer: Genom de färgstarka nyanserna och gröna rumsväxter får du en friskhet i dina rum och omvandlar dem till en djungel - för med dig semesterkänslan hem.

Green Fantasy är en självsäker inredning som leker med livet. Perfekt för alla som vill ha ett hem där det verkligen händer något!

Blanda trendfärger

Titta på färgkartan (PDF, 309 KB) (PDF, 414 KB) och välj dina favoritfärger. Anteckna färgnumer och beteckningar och låt rätt mängd blandas till i vår färgbrytningsservice. Har du frågor? Våra projektrådgivare på färgbrytningsservicen ger dig gärna rådgivning.

farbkarte green fantasy

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x