0 Önskelista 0 Varukorg

Warm Welcome – 2019

Inredningstrend Warm Welcome

Allt här är angenämt, varmt och naturligt. I sådana rum uppehåller vi oss gärna. En aning gemytlighet som inte känns för mycket. Stämningen är inte laddad, utan avspänd. De många textilierna ger en hög mysfaktor.

Lästid: 1 min.

Att ta emot gäster, även sig själv, med öppna armar – det står den här inredningsstilen för. Älskade och personliga detaljer, naturmaterial som sisal, jute och rotting och tjocka kuddar ger trivselkänsla. Det enkla färgkonceptet av gula och gråa toner skapar andningsrum.

Trots en mix av mönster och material sprider detta inredningskoncept en viss lätthet. Den diskreta färgpaletten jämnar ut detaljrikedomen. Här kan du fixa och mixa utan att det blir överväldigande.

Warm Welcome är en försiktig och samtidigt en mycket personlig inredningsstil. Perfekt för alla dem som vill göra det enkelt för sig, utveckla sig och vara sig själv.

Blanda trendfärger

Titta på färgkartan (PDF, 309 KB) och välj dina favoritfärger. Anteckna färgnumer och beteckningar och låt rätt mängd blandas till i vår färgbrytningsservice. Har du frågor? Våra projektrådgivare på färgbrytningsservicen ger dig gärna rådgivning.

Färgkarta Warm Welcome

Inredningstrender som du kanske också tycker är intressanta

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x