0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
2022-12-24 09:00 - 14:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-10 klockan 04:02. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Bastuaggregat


9 resultat
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp bastuaggregat till din hembastu i HORNBACHs webbshop

Nu blir det varmt! Med ett passande bastuaggregat kan du värma upp din bastu rejält! Den här sortens bastuteknik hör nämligen hemma i varje bastu. HORNBACH har ett stort utbud - välj en passande styrka på ditt bastuaggregat så att du får en kort uppvärmningstid och den perfekta temperaturen i din bastu.

Interna och externa styrenheter för bastuaggregat gör styrningen och användningen av bastun komfortabel. Vi har många olika typer av bastuaggregat, t.ex. med stängd front eller öppna metallhöljen.

Hitta ett passande bastuaggregat

Bastutillbehör så långt ögat når - bastuaggregat, bastuvärmare eller bastuteknik. Vi har bastuaggregat med olika styrning, värmeeffekt och från olika tillverkare. Du hittar aggregat som passar både stor och liten bastu samt alla tillbehör som behövs för installation och drift. Bland våra bastuguider kan du informera dig om bastuteknik och mer som har med hemmabastu att göra.

Vet du inte vad du ska välja? Ingen fara - vi hjälper dig! Prata med någon av våra projektrådgivare i varuhuset så får du råd och tips för hur du ska lyckas på bästa sätt med ditt bastuprojekt.

Handla bastuaggregat hos HORNBACH - dina fördelar

Du hittar ett stort utbud av bastuaggregat bland våra bastutillbehör - på nätet eller i HORNBACH-varuhuset. Alltid lågt pris hos HORNBACH, så skynda dig hit!

upp