0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-01 klockan 00:54. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Överkantshängda fönster


2 resultat(3 varianter)
Överhängt fönster OUTLINE Dfö vitmålat 10x5
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp överkantshängda fönster på HORNBACH

Vill du tillåta ljusinsläpp i ett rum med begränsat utrymme eller takhöjd? Med ett överkantshängt fönster behöver du inte mycket plats på väggen, samtidigt som du får möjlighet att fylla rummet med solljus. Liggande fönster passar även i rum där mycket ljusinsläpp inte är nödvändigt, men det kan vara skönt att kunna släppa in frisk luft. Smala fönster funkar lika väl i äldre klassiska hem, som i nya mer moderna hem.

Källarfönster behöver inte bara vara i källaren

På överkantshängda fönster är gångjärnet placerade i fönstrets överkant. På så vis kan du öppna fönstret uppåt. Detta lämpar sig väl i exempelvis en mindre tvättstuga, där du vill kunna vädra men saknar utrymme för att montera exempelvis ett större sidohängt fönster. Du kan även välja ett fast fönster som inte går att öppna om du endast är i behöv av ljusinsläpp. Nackdelen är dock att du inte har möjlighet att vädra rummet vid behov.

Överkantshängda fönster lämpar sig väl i rum som är placerade en bit under marknivå, som exempelvis i källaren. Men källarfönster passar lika bra i källaren som i garaget, i tvättstugan och i sovrummet. Källarfönster kan monteras i vilket rum som helst, som har en lägre takhöjd eller har begränsad möjlighet för ljusinsläpp. Väljer du att placera ett lågt fönster precis ovanför markytan, kan det vara bra att montera ett insektsskydd, för att dels förhindra oönskade kryp att ta sig in genom fönstret, men även ge mindre insyn för förbipasserande.

Handla på HORNBACH.se

I vår webbshop kan du handla överhängda fönster och källarfönster direkt på webben. Där hittar du även flera olika monteringstillbehör och tätningslister till ditt fönster. Beställer du från vår webbshop så skickar vi din beställning direkt hem till dig, snabbt och smidigt. Du kan även välja att reservera & hämta din beställning i ditt närmsta HORNBACH-varuhus. Med vår lågprisgaranti kan du vara säker på att du alltid får det bästa priset hos oss.

upp