Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-02 klockan 01:34. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Gräs- & busksaxar


14 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Grässax BOSCH ISIO 3 3,6V 80mm
Bosch
(1)
899,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Grässax/Busksax BOSCH EasyShear
Bosch
(1)
799,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Grensåg BOSCH KEO 10,8V
Bosch
(8)
1142,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
14 av 14 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Gräs- & busksaxar"

Köp elektrisk grässax & busksax på HORNBACH.se

En gräs- eller busksax är ett redskap som kan hjälpa dig att sätta din egen form och prägel på din trädgård. Är det dessutom en elektrisk grässax eller batteridriven busksax så finns det inget som hindrar dig, du kommer att kunna klippa i evigheter. På HORNBACH kan du köpa grässax som är elektrisk för kantklippning, så kan du snabbt och enkelt ta bort det gräset som din gräsklippare inte kommer åt. Beställ redan idag och förbered dig på ditt nästa trädgårdsprojekt!

Klippa gräskant med elektrisk grässax

Kantklipp med en batteridriven grässax

Med en batteridriven grässax kan du forma kanterna runt rabatter och andra partier i din trädgård där inte gräsklipparen räcker till. En elektrisk grässax gör samma jobb som en trimmer, skillnaden är främst att en grässax inte har tråd eller plastknivar, utan ett metallskär. Det kan finnas flera anledningar till varför man väljer en liten grässax istället för en trimmer. En eldriven grässax är betydligt mindre och smidigare att arbeta med och du har större kontroll över arbetet som görs.

Vill du inte krypa runt i din trädgård och klippa dina gräskanter så kan du köpa ett långt skaft till din grässax. En trädgårdssax med långt skaft besparar både din rygg och dina knän.

Forma buskar och häckar med en busksax

Har du drömt om att ha en djurpark i din trädgård, med hjälp av en busksax kan du formklippa buskar och häckar till vilket djur som helst. En busksax kan man likna med en mindre häcksax, och du kan även använda din busksax för att klippa häcken med. Det du bör tänka på är att en busksax inte är lika kraftig och klarar inta av att kapa samma grova diameter på kvistar. En elektrisk grässaxen kan även används som en busksax och här kan du verkligen dra nytta av det vridbara huvudet för att hitta den form som du är ute efter.

Köp busksax och grässax batteridriven på webben

I HORNBACHs webbshop hittar du elektriska gräs- och busksaxar för att forma alla trädgårdar. Vill du ta till vara på alla soliga dagar och låta arbetet gå undan så köper du en batteridriven grässax. Men om du istället njuta lite extra av ditt trädgårdsarbete och värderar finlir så är det den manuella grässaxen som gäller. Beställ din busksax direkt i vår webbshop, så levererar vi den direkt till dig – snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

Har du inte bestämt dig för vilken trädgårdsmaskin som du behöver till ditt nästa projekt? Ta dig då en djupdykning i vårt fulla sortiment av trädgårdsmaskiner och bli inspirerad inför ditt nästa köp!

upp