0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-26 klockan 23:46. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Snöslungor


11 resultat
Snöslunga MTD ME 61 3,9kW
MTD
12495,00 kr * / st
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Snöslunga MTD M 56 3kW
MTD
6795,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Snöslunga MTD M 53
MTD
4999,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Snöslunga AL-KO 560 II
AL-KO
8500,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Snöslunga MTD SMART M 61
MTD
10599,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Snöslunga AL-KO 700 E
AL-KO
17100,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Snöslunga AL-KO 760 TE
AL-KO
21700,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp snöslunga på HORNBACH.se

Svensk vinter är ofta synonymt med snö och snöröjning. Ett snötäckt vinterlandskap kan vara fantastiskt vackert och fridfullt, men snön kan lika snabbt som den faller utgöra ett problem. Stora mängder snö kan göra vägar svårframkomliga eller helt och hållet blockera framfarten. Om du har tröttnat på att år efter år skotta undan snön kan du istället låta en snöslunga göra det tunga jobbet. På HORNBACH finner du ett stort utbud av snöslungor, både i våra varuhus och på webben!

Vad är en snöslunga?

En snöslunga är precis som det låter, en maskin som slungar snö. Snöslungan fungerar som en snökanon, du puttar den framför dig, den fångar upp snön och sprutar iväg den. Med en snökanon så smälter du alltså inte bort snön, utan du flyttar den till ett annat ställe. Det är därför väldigt viktigt att innan du drar igån din snöslunga funderar på vart du vill att den ska spruta snön.

En snöslunga kan drivas av batteri, el eller bensin. En eldriven snöslunga behöver anslutas till en lång sladd, som det gäller att hålla reda på i snön. En bensindriven snöslunga är en stark maskin, men låter betydligt mer och sprutar ut avgaser. En bra kompromiss mellan dessa maskiner kan därför vara en batteridriven snöslunga, däremot kommer du här få anpassa dig efter batteriet. Så har du en stor garageuppfart som ska skottas så kan du få pausa ditt arbete för att ladda batteriet på nytt. Vilken snöslunga som passar dig bäst beror helt enkelt på hur dina förutsättningar ser ut och hur mycket snö du har.

Snöslunga

Vilken snöslunga ska du köpa?

En snöslunga gör det tunga jobbet åt dig. Den fungerar nämligen som en automatisk snöskyffel som först matar upp snön för att sedan slunga iväg den i vald riktning. Den underlättar och effektiviserar det stundtals tunga och tidskrävande snöröjningsarbetet. Med en snöslunga sparar du ryggen, eftersom du inte utsätter den för tunga lyft. Så, vilken typ av snöslunga ska du välja? Här nedan går vi igenom några alternativ:

Enstegssnöslunga

Denna snöslunga används för enklare typer av snöröjning och klarar tunnare lager av snö. Den är avsedd för mindre och jämna, fasta ytor, till exempel asfalt och uppfarter.

Tvåstegssnöslunga

Detta är en mycket kraftigare snöslunga och röjer därmed undan mer snö. Den arbetar i två steg, först luckrar den upp snön för att sedan slunga bort den. Denna typ av snöslunga passar dig med ett stort behov av snöröjning på ett mer utmanande och ojämnt underlag, såsom grus eller packad snö.Om du bor i en villa med små och jämna ytor som ska skottas räcker det säkerligen med en enstegsslunga. Om du har en större yta som ska skottas, eller om du vill ha möjlighet att kunna köra på grus eller andra ojämna underlag, passar en tvåstegsslunga bäst. Oavsett vad för snöslunga du väljer - glöm inte att använda hörselskydd och skyddsglasögon!

HORNBACH har ett stort utbud av snöslungor på webben

På HORNBACH erbjuder vi ett brett utbud av snöslungor, både i våra varuhus och på webben! Du kan köpa snöslunga på webben eller boka på nätet och senare hämta upp den i ditt HORNBACH-varuhus! Tack vare vår lågprisgaranti köper du garanterat din snöslunga till ett längre pris än hos våra konkurrenter! Så vad väntar du på? Skaffa en snöslunga redan idag så du är förberedd när snön faller till marken!

upp