Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 08:50. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Balkongbord & avlastningsbord


11 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Tips & råd
Att tänka på innan du väljer utemöbler

Att tänka på innan du väljer utemöbler

Är det dags att köpa nya utemöbler till terassen, balkongen eller trädgården? Här hittar du information om de olika materialen som finns, och vad som kan vara bra att tänka på innan du bestämmer dig för vilka utemöbler d ...mer

Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Balkongbord & avlastningsbord"

Populärt sortiment inom kategorin "Balkongbord & avlastningsbord"

Köp balkongbord & avlastningsbord på HORNBACH.se

Oavsett om du har en balkong eller lite uteplats så är det en rolig plats att inreda, speciellt om du inreder uteplatsen på rätt sätt. Välj bekväma, mångsidiga och praktiska möbler, ett balkongbord eller brickbord med passande stolar eller en utesoffa. Försök att hitta flera användningsområden för respektive möbel. Exempel kan din utesoffa rymma förvaring, ditt brickbord kan rymma flera hyllplan och du skaffar enkelt fler sittplatser med hjälp av att sprida ut kuddar på golvet. På HORNBACH kan du köpa både avlastningsbord för altan, cafébord och hängbord för balkongräcke. Komplettera inredningen med dynor och växter, för att göra den mer personlig och inbjudande.

Köp balkongbord i rätt material

Ett avlastningsbord ute eller ett brickbord är ett mindre bord, perfekt om du har en liten yta som du ska möblera inför sommaren. Du kan köpa cafébord i olika material, storlekar, former och färger. Ett svart avlastningsbord i metall är ett populärt och modernt alternativ som många väljer. Ett balkongbord i metall är lättskött och kan enkelt förnyas med sprayfärg om du exempelvis skulle vilja ha en annan kulör på det. Ett sidobord i naturrotting smälter fint in i en ombonad miljö, med mycket växter. Detta är ett bra val av avlastningsbord för inglasad balkong, där bordet står skyddat för väder och vind. Har du däremot en öppen balkong eller uteplats så ska du köpa balkongbord i konstrotting. Detta är både snyggt, stilrent och underhållsfritt. Ett material som aldrig går ur tiden är givetvis trä. Ett avlastningsbord för utomhusbruk i trä kräver dock viss skötsel, för att trät ska behålla sin färg och inte spricka.

Hur ser dina möjligheter ut för att vinterförvara dina möbler? Ett avlastningsbord för utomhusbruk som inte går att ta isär, kan ta stor plats i anspråk av ditt förråd. Du kanske saknar förråd och kommer att förvara ditt balkongbord, stolar och liknande utomhus under vintern? Då rekommenderar vi dig att införskaffa ett ordentligt möbelöverdrag, som kan skydda mot regn och snö.

Avlastningsbord utomhus för balkong

Sammanlagt spenderas lång tid framför våra bord, då vi äter, läser, skriver och umgås här. Därför är det viktigt att du tar hänsyn till detta i ditt val av brickbord. Köp inte ett för litet cafébord, men det blir inte heller bra om bordet är för stort. Är designen och färgen viktig för dig eller är det främst ett praktiskt brickbord för utomhusbruk du vill köpa? Har du en riktigt liten balkong så är ett hängande balkongbord en smidig lösning. Ett hängbord saknar ben, och monteras istället direkt på balkongräcket. Ett balkongbord som är hängande spar då plats för exempelvis balkongstolar.

Men du behöver inte ha en balkong eller liten uteplats för att köpa ett balkongbord. Detta lilla bord kan bli ett perfekt avlastningsbord för grillen eller vid solsängen. Har du dessutom ett avlastningsbord med hjul kan du enkelt förflytta saker som du annars inte hade kunnat bära med dig på en gång, praktiskt va!

Köp ditt brickbord på webben

På HORNBACH köper du snygga balkongbord, som passar de flesta stilar och är enkla att kombinera. Ett runt balkongbord eller stolsbord är lika praktiska för den lite mindre uteplatsen som det är för balkongen eller trädgården. Beställ ditt avlastningsbord direkt i vår webbshopp, så skickar vi det till dig – snabbt, smidigt och enkelt!

upp