0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-08 klockan 23:38. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Positionsstolar


4 resultat
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp positionsstolar på HORNBACH

Förgyll dina dagar genom att sitta bekvämt utomhus med positionsstolar. Att ha ett behagligt ryggstöd på din stol är viktigt för att kunna sitta både ergonomiskt och skönt. Med positionsstolar kan du kontrollera och bestämma hur du vill ha ditt ryggstöd. På så vis kan du alltid sitta skönt. På HORNBACH hittar du olika typer av positionsstolar, för alla smaker och som passar alla hem.

Positionsstolar på HORNBACH

Vad är en positionsstol?

Positionsstolar är stolar som har justerbara ryggstöd som går att fälla i olika steg eller lägen. Beroende på vilken positionsstol du väljer, justeras ryggstödet på olika sätt. Vissa stolar har en spärr på sidan av stolen, som du enkelt lyfter för att ställa in rätt vinkel på stolen. Andra positionsstolar justeras genom att du lyfter upp armstödet, lutar dig tillbaka eller böjer dig fram till önskad vinkel, och släpper ner armstödet för att låsa vinkeln. Smidigt, snabbt och enkelt.

Du kan alltså ställa in stolens ryggstöd utefter om du vill luta dig bak för att vila ryggen och exempelvis läsa en bok, eller om du vill sitta rakt upp för att exempelvis äta vid bordet.

Positionsstolar för balkongen och altanen

Eftersom positionsstolen har flera lägen, passar den allas behag och behov. För att sitta ännu skönare kan du även skaffa passande dynor till positionsstolarna. Det kan vara skönt vid tillfällen då du vill sitta ner under en längre tid. Förutom att positionsstolen passar alla, passar den även att inreda med i alla hem. Den kan användas för att inreda allt från den lilla balkongen, till den stora terrassen eller altanen. Positionssolar finns i olika material, så du enkelt kan hitta en som passar din smak. Du kan exempelvis välja en positionsstol i konstrotting, en positionsstol i trä eller en stol som kombinerar exempelvis trä med textil. Du kan även välja positionsstol utifrån en färg som går ihop med din övriga inredning. Exempelvis finns Hillerstorp positionsstolar i svart, vit och grå.

Handla direkt på webben

På HORNBACH.se hittar du flera olika positionsstolar att välja mellan. Du hittar även filtar & plädar och terrassvärmare ifall du vill kunna använda din stol utomhus året runt. Handlar du direkt i vår webbshop så skickar vi din beställning direkt hem till dig. Snabbt och smidigt. Och mer vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det bästa priset hos oss!

upp