Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-02 klockan 01:25. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Balkongmattor


3 resultat
Matta Outdoor grå 160x230cm
729,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
3 av 3 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Balkongmattor"

Populärt sortiment inom kategorin "Balkongmattor"

Köp balkongmatta & utomhusmatta på HORNBACH.se

Skapa en inbjudande känsla även ute och lyft din uteplats, balkong eller uterum med en utematta. När du lägger en matta utomhus så har du skapat en rumskänsla och förlängt din bostad. På HORNBACH.se kan du köpa utomhusmattor i olika material, storlek och färg för balkong, matta för uterum, altanmatta och utomhusmattor för alla platserna i din trädgård där du vill sätta en extra touch och höja mysfaktorn.

Höj mysfaktorn med utomhusmattor

De flesta utomhusmattor är av plast, mycket slitstarka och tål väder och vind. När sommarsäsongen är slut och du ska ta in din balkongmatta, altanmatta eller de plastmattor som ligger på din uteplats, så är det viktigt att de är ordentligt torra innan dem rullas ihop. Utomhusmattor kan binda vatten väl, exempelvis en balkongmatta i sjögräs. Skulle din utomhusmatta vara fuktig när den rullas ihop så möglar den fort. Däremot så kan en matta i uterum ligga kvar året runt.

Handla balkongmatta på webben

Oavsett tid på säsongen så är det alltid roligt att piffa till sin uteplats, balkong eller uterum. Detta gör du enkelt med en utematta. Med en balkongmatta eller altanmatta får du snabbt ett ombonat intryck och en plats att trivas på. Klicka hem din utematta direkt på webben så skickar vi den direkt till dig, snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris.

Har du inte riktigt bestämt dig för vilket typ av glvbeklädnad du ska ha på din altan eller golv? Ta då en titt i vårt sortiment av trätrall för balkongen, golvplattor av plast och konstgräsmattor.

upp