Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 09:14. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Luftfuktare & avfuktare


9 resultat
Avfuktare WOOD'S SW38FW vit
Woods
(1)
4895,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Avfuktare WOOD'S SW22FW vit
Woods
(2)
4390,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Avfuktare WOOD'S MDK26 elektronisk
Woods
(1)
3490,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Avfuktare Madeira Notos 10 10l/24h
Madeira
(29)
1245,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Avfuktare Madeira Barines 30 30l/24h
Madeira
(11)
2795,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Avfuktare Madeira Tanimara 20 20l/24h
Madeira
(10)
2249,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Luftfuktare & avfuktare"

Köp luftfuktare och avfuktare på Hornbach

Torr eller fuktig inomhusluft är ingen höjdare, båda scenarierna har dålig effekter på människor, djur, plantor och huset. För att hålla undan mögel och uttorkade slemhinnor kan ibland lite extra hjälp behövas. Hos HORNBACH hittar du både luftfuktare och avfuktare för alla lägen. Från kända varumärken som Wood’s och Madeira. Om du letar efter ett sätt att friska upp luften inomhus är det här rätt sortiment för dig.

Luftfuktare eller luftavfuktare?

En luftfuktare fungerar bäst under vintern när utomhusluften är torr, vilket påverkar även inomhusklimatet. Luftfuktare är för dig som vill undvika besvären som kan uppstå på grund av för torr luft, som uttorkning av läppar, hår och hud. Även växter och djur kan trivas bättre när deras klimat hålls i en jämn fuktighetsnivå. Vad är en avfuktare? En avfuktare används ofta i krypgrund, vind, eller källare för att hålla mögel och bakterierna ute ur både väggar och ägodelar.

Varför ska man använda en luftfuktare?

Torr luft kan besvära hela hushållet, både människor, djur, och växter mår bra av att ha en högre luftfuktighet. Varför du ska använda en luftfuktare är för att den är räddaren av inomhusklimatet, genom att hålla luftfuktigheten inomhus konsistent kan du undvika uttorkning som kan leda till klåda, näsblod, och torra ögon. Normal luftfuktighet bör ligga runt 40-60%, lägre luftfuktighet kan bidra till att du lättare blir sjuk och får torra slemhinnor, och högre fuktighet skapar tillväxtförhållanden för mögel och bakterier.

Avfuktare, hur fungerar den?

Avfuktare eller fuktslukare kan fungera lite olika beroende på varumärke och vilket utrymme den är ämnad för. Men de vanligaste är att de använder sig utav en fläkt och kylmedel för att suga in och kyla ner luften, många använder även antimögelfilter vilket hjälper extra mycket mot mögel i källaren eller andra varma och fuktiga utrymmen. Något som är väldigt viktigt när du vill hålla gamla minnen som fotografier i gott skick. Så när du tittar på en avfuktare är det först viktigt att värdera det utrymme avfuktaren ska ta hand om och tänk på om du ska ha en stor eller liten avfuktare. Eller om en torrboll skulle vara tillräckligt. Det finns mängder av olika typer av avfuktare, från luftavfuktare, krypgrundsavfuktare, till avfuktare för tvättstuga och garage. Olika utrymmen kan kräva unika avfuktare. Saker som storlek, energikrav, och om det finns möjlighet till en direktavledning till avloppet, då behöver du inte tömma vattenbehållaren när den blir full. Den bästa avfuktaren är den som skyddar dig, din familj och din egendom.

Handla avfuktare och luftfuktare på webben

Är du ute efter avfuktning av ditt garage, källare, vind, eller kryputrymmen finns det ett stort sortiment hos HORNBACH. Kolla in våra avfuktare från Woods eller luftavfuktare från Madeira. Du kan även ta en titt på vårt stora sortiment inom värme och ventilation för fler sätt att förbättra ditt inomhusklimat. Hos HORNBACH är det alltid låga priser och ett brett sortiment som passar dig och dina projekt! Besök våra varuhus för mer inspiration om projekt och rådgivning!

upp