Mina önskelistor 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799 - 300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
2024-12-24 09:00 - 14:00  
2024-12-25 stängd
2024-12-26 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-12-13 klockan 11:01. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

  • 3 msk sojasås
  • 1 msk risvin/saké, alternativt äppelvinäger
  • 1 obesprutad apelsin (skal och saft)
  • 250 g tofu
  • 2 zucchini
  • 2 paprikor, 1 röd och 1 gul
  • 8 stora champinjoner
  • Koriander
  • Asiatisk kryddblandning med 5 kryddor

1. Skala mycket fina remsor av apelsinskalet, pressa apelsinen och hacka koriandern.

2. Blanda marinaden av sojasås, risvin, apelsinskal och -saft, asiatisk 5-kryddblandning och 2 msk hackad koriander i en slät ugnsform.

3. Skär tofun i 16 bitar, zucchinin i 8 och paprikan i 12 samt halvera champinjonerna.

4. Fukta 8 träspett med vatten. Trä på tofutärningarna omväxlande med zucchini, paprika och svamp på spetten.

5. Lägg spetten i marinaden och marinera övertäckt i kylskåp under minst en timme.

6. Vänd spetten minst en gång.

7. Grilla tofuspetten ca 8 till 10 minuter, vänd på dem ibland och pensla med marinad.

8. Servera direkt. Smaklig måltid!

upp