Önskelista 0 Varukorg 0

Recept: Färgglada grillade grönsaker

grillrecept grönsaker

Både fint och gott på tallriken!

För 4 personer.
Tillagningstid ca 25 minuter.

Lästid: 1 min.

Ingredienser:

  • 1 lök
  • 2 röda paprikor
  • 2 små zucchini
  • 2 vitlöksstänger (eller kinesisk gräslök)
  • 8 basilikablad
  • 2 vitlöksklyftor
  • 400 g blåmögelost
  • 1 flaska öl (pilsner)
  • Olivolja, salt och peppar

Tillagning:

1. Skölj och skala grönsakerna.

2. Lök och vitlöksstänger skärs i ringar, zucchini, paprika och tomater i små tärningar och vitlöken i tunna skivor.

3. Tärna osten. Blanda allt. Pensla två 30 cm långa bitar aluminiumfolie med olivolja.

4. Lägg grönsaks- och ostblandningen mitt på folien och salta och peppra. Förslut folien till två små paket men lämna en liten öppning på ovansidan.

5. Lägg paketen på grillen och tillsätt lite öl genom öppningarna då och då under grillningen.

6. Räkna med en grilltid på mellan 10 och 20 minuter beroende på hur varm grillen är och grönsakernas storlek.

7. Kan serveras direkt. Smaklig måltid!

Upptäck vårt enorma sortiment av grillar och tillbehör Köp grillar
upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x