Önskelista 0 Varukorg 0

Recept: Grillade nötspett

grillrecept grillspett

Variera lätt med grillspett!

För 4 personer.
Tillagningstid ca 30 minuter.
Marineringstid ca 12 timmar.

Lästid: 1 min.

Ingredienser:

  • 450 g kött (t.ex. rumpstek, ländstek, rostbiff)
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk vinäger (sherryvinäger)
  • 16 stora, gröna, kärnfria oliver
  • 16 körsbärstomater
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Salt och peppar

Tillagning:

1. Skär köttet i lika stora bitar och trä det omväxlande med körsbärstomater och oliver på spett.

2. Gör en marinad av olivolja, sherryvinäger och pressad vitlök och krydda efter smak.

3. Låt spetten marineras över natten.

4. Lägg spetten på grillen och vänd dem med jämna mellanrum samtidigt som du penslar dem med mer marinad.

5. Tips! I stället för tomater och oliver kan man använda 16 champinjoner och en paprika som delats i 16 bitar.

Upptäck vårt enorma sortiment av grillar och tillbehör Köp grillar
upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x