0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-20 klockan 07:27. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Ingredienser:

  • 500 g nötkött, skuret i lämpliga bitar för grillning
  • 4 msk sås (barbecuesås)
  • 1 msk balsamvinäger
  • 4 msk olja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk hackad rosmarin
  • Salt, peppar och paprikapulver
  • Eventuellt vitlök och rivet citronskal

Tillagning:

1. Krydda köttet med salt, peppar och paprikapulver och stick det flera gånger med en gaffel.

2. Rör ihop oljan med honung, barbecuesås, vinäger, socker, tomatpuré och rosmarin i en skål. Blanda väl. Om så önskas kan dessutom vitlök och rivet citronskal blandas i.

3. Fördela marinaden över köttet och gnid in den väl.

4. Låt köttet dra i marinaden i kylskåp minst tre timmar - eller gärna över natten. Före grillning bör marinaden gnidas in väl ytterligare en gång.

5. Grilla köttet efter önskad grillgrad.

6. Servera med en fräsch sallad och baguette – och det blir en garanterad grillsuccé! Smaklig måltid!

upp
HORNBACH