Önskelista 0 Varukorg 0

Recept: Revbensspjäll

grillrecept revbensspjäll

Traditionella "spareribs" funkar alltid på grillen!

För 4 personer.
Tillagningstid ca 2 timmar.
Marineringstid ca 12 timmar.

Lästid: 1 min.

Ingredienser:

  • 2 kg revbensspjäll från gris
  • 1/2 liter öl (mörk lager)
  • 4 msk honung
  • 1 dl ketchup
  • 4 msk senap
  • 1 msk salt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl solrosolja

Tillagning:

1. Lägg köttet i en vid skål.

2. Blanda övriga ingredienser till en krämig marinad.

3. Häll marinaden över köttet och låt dra i kylskåp under minst 12 timmar.

4. De marinerade revbensspjällen grillas vid låg temperatur längs kanten på grillen ungefär 1,5 till 2 timmar.

5. Pensla revbensspjällen då och då med resten av marinaden. Då blir de riktig knapriga, torkar inte ut och lossnar lätt från benet. Smaklig måltid!

Upptäck vårt enorma sortiment av grillar och tillbehör Köp grillar
upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x