0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 18:11. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

HORNBACH – högkvalitativ målarfärg

HORNBACH – högkvalitativ målarfärg

HORNBACH vet vad som är bra för dina väggar! Oavsett om det är väggfärg, fasadfärg, lack, lasyr eller grundfärg – med färger från HORNBACH gör du alltid rätt val.

Detta står märket HORNBACH för

HORNBACH har tillverkat sina egna väggfärger, fasadfärger, lacker och lasyrer sedan 1978. Vårt mål: användarvänliga produkter som erbjuder en kontinuerligt hög kvalitéstandard. Med HORNBACH-färgerna får du utmärkta produkter för alla användningsområden.

Fördelar med HORNBACHs färger:

  • Brett utbud av högkvalitativa produkter för alla typer av ytor.
  • Varumärkeskvalité till ett mycket bra pris.
  • Permanent vidareutveckling för maximal täckning, bästa ytresultat och hållbarhet.
  • HORNBACHs färgbrytningsservice för över 35 produkter i över en miljon färger: online eller i butik.
  • Perfekt matchade penslar och rollers.

HORNBACH interiörfärger

HORNBACH interiörfärger är lätta att bearbeta och ger optimala resultat när det gäller täckning, yta och hållbarhet. HORNBACHs tak- och väggfärger finns i olika glansgrader, och de går att bryta i önskad kulör. Är du osäker på vilken glansgrad du ska välja? Läs vår guide Så väljer du rätt sorts färg.

Rätt grundfärg hjälper till att uppnå det perfekta resultatet på svåra underlag. Vilken grundfärg du använder för vilket underlag hittar du i guiden Vilken grundfärg ska jag välja?

I sällsynta fall kan konserveringsmedel orsaka allergier. HORNBACH har därför tagit fram en vägg- och takfärg som är helt fri från konserveringsmedel. Denna produkt är att rekommendera i exempelvis barnrum.

Observera:

Om konserveringsfria färger bryts i vår färgbrytningsservice är de inte längre konserveringsfria, eftersom färgpastan fortfarande innehåller konserveringsmedel.

HORNBACH fasadfärger

En fasadfärg måste skydda fasaden mot miljöpåverkan på lång sikt. Även om du väljer en mörkare kulör bör inte färger blekna, inte ens efter flera år. Det är därför HORNBACH erbjuder långvariga fasadfärger som trotsar väderpåverkan och är färgstabila under lång tid – oavsett om det är en träfasad eller putsad fasad.

HORNBACH lackfärger

HORNBACHs lackfärger ger perfekta ytor. Oavsett om de används inomhus eller utomhus, erbjuder de långvarigt skydd och släta ytor. HORNBACH erbjuder rätt grundfärg så att lackfärgerna kan målas på flera olika typer av ytor.

Om du är ute efter en lackfärg som är extremt reptålig och av hög kvalité ska du välja hybridlacken. Om lacken ska användas specifikt för barnleksaker rekommenderas HORNBACH PU-lack.

För snickerier, så som lister, dörrrar, fönster, barnleksaker, dekoartikel och paneler är vår PU Snickerifärg det bästa valet. Snickerifärgen är väderbeständig, extra reptålig, täckande och hållbar.

Förutom klassiska lackfärger erbjuder HORNBACH speciella problemlösare som elementfärg och kakelfärg. Med HORNBACH kakelfärg kan gamla kakel skina med ny glans. Om kaklet inte längre är modernt kan det helt enkelt målas över.

Med HORNBACH skyddande metallack är alla metallytor optimalt skyddade mot korrosion. Den klassiska 3-i-1-metallskyddsfärgen är lämplig för alla metallunderlag och kan också målas direkt på rost.

Du kanske också är intresserad av

upp